Muszáj szedni magnéziumot?
2. terhességem. Elsőnél a 16. hét után kelett szednem mert begörcsöltem. Végig szedtem.
most 23 hetes vagyok. Nem szedek magnéziumot se vasat. Azt is kellett a lányomnál.
Czeizel magzatvédőt szedek. De a doki felírt vasat és magnéziumot de ő mindenkinek felírja akár ok nélkül is.
Baj ha nem szedem?
En Angliaban elek es itt pl szo sem esik magneziumrol. Sot! Mikor baratnom terhes volt es kerdezte a szulesznot, hogy szedjen e, csak nezett nagy szemekkel, mert nem is hallott ilyenrol.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem lesz semmi bajod, mint ahogy itt a millio kismamanak es babajanak sincs. Sot!
Hozzateszem az otthoni orvos velem is szedetett es tudom, hogy gorcs ellen van, de en ugy gorcsoltem tole, hogy jobbnak lattam abba hagyni. Es jobban is lettem.
Ebben az orszagban amugy csak a terhesvitamint javasoljak, semmi mast. Vasat iratnak nagy ritkan, de azt is csak ha indokolt. Szoval ne parazz. Nem lesz semmi bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!