Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig lehet szedni a Magnéziu...

Meddig lehet szedni a Magnéziumot?

Figyelt kérdés
40 hkm vagyok ès az orvos szerint meg a Vèdőnő szerint is szedhetem nyugodtan a Magnèziumot egèsszen a szülèsig. Ti meddig szedtètek? Nektek mit mondott erről az orvos?
2014. jún. 14. 23:28
 1/7 anonim ***** válasza:
a 36. hétig, akkor a doki leállította (a védőnő pedig egyetértett - mondjuk, akkor is a dokira hallgattam volna inkább, ha nem) :)
2014. jún. 14. 23:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Èn mèg a 36-ik hèt előtt kèrdeztem az orvost is meg védőnőt is,hogy meddig szedjem,ès mind a kettő azt mondta,hogy nyugodtan szedhetem vègig.
2014. jún. 14. 23:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Én magamtól elhagytam a 36. héten. De én is úgy tudom, 36. hétig. De utána minek amúgy? Ha beindul a szülés hadd jöjjön nem?
2014. jún. 14. 23:47
 4/7 anonim ***** válasza:
38. hètig szedtem a doki utasítására.
2014. jún. 15. 01:00
 5/7 Julie S ***** válasza:
En szedtem vegig.
2014. jún. 15. 02:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek az orvos a 37. héten mondta, hogy "jajj, elfelejtettem leállítani"? Hetente jár, elvileg a 36-tól nem lehetne szedni. Azt mondta neki az orvos, hagyja abba, különben sosem bújik ki az a gyerek :)
2014. jún. 15. 12:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Èn is csodálkoztam,hogy mièrt nem kell abbahagyni a szedèsèt,de azt mondta,hogy ha jönni akar a baba,akkor azon mèg a magnèzium sem fog ki. Már nem szedem,magam döntöttem ùgy,hogy nem ennyi :)
2014. jún. 16. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!