Kellene gyógyszert szedni?
Figyelt kérdés
109-112-es pulzusra szedtetek valamit? Van amikor lemegy 98-ra, de általában 110 körül van. Ebből a baba mit érez, nem rossz neki? Olvastam, már többen kérdeztek hasonlót, de mindenki 100-as pulzusról írt, nekem ennél magasabb. A vérnyomásommal nincs gond.2014. máj. 26. 10:24
1/6 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg az orvosodat? Ő tudja, hogy mennyi volt terhesség előtt és a paramétereidet..
2/6 A kérdező kommentje:
Mikor nála voltam, ott még normális volt a pulzus, a múlt héten ment feljebb. tapasztalatokra lennék kíváncsi, kinél hogy volt.
2014. máj. 26. 10:50
3/6 anonim válasza:
Nekem is szokott 110-es pulzusom lenni, 90-nél nem szokott most kevesebb lenni, 26 hetes vagyok. Néha érzem, hogy nagyon lüktet. A magne b6 elég jól kezeli ezt, szívdobogás érzés ellen is való. Babának nem rossz, ha magasabb a pulzusunk.
4/6 anonim válasza:
Nekem az orvosom a Magne b6-ot mondta, hátha az segít neked is. De inkább ne szedj be mindent, amit itt mondanánk. Hívd fel a dokidat, mondd el neki mi a helyet.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) Igazából én se szeretnék szedni semmit se, bár anno a háziorvos már a 95-s pulzusra betalocot akart volna szedetni velem, de ez elég felesleges lett volna szerintem. Most viszont érzem, hogy nagyon hamar kifáradok, van hogy csak leguggolok, majd felállok és már rosszabbul érzem magam. Próbálok sokat pihenni, de ha legközelebb megyek az orvoshoz, megemlítem neki.
2014. máj. 26. 13:32
6/6 A kérdező kommentje:
Magnéziumot szedek.
2014. máj. 26. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!