Ti be mernétek szedni ezt a gyógyszert terhesség alatt? (Detralex és Venoruton)
Sziasztok!
Tudom, nemrég volt téma a visszér, de én is ez ügyben kérnék tanácsot.
Fáj, lüktet, forró... és folyton görcsöl a lábam.
A doki azt mondta, erre két gyógyszer jó, a Venoruton és a Detralex tabletta. Mindkettő vénynélküli, és a doki szerint nekem kellene eldöntenem, melyiket szedem. A Detralexről elég jókat olvastam, de nem tudom,merjem e szedni.
Tudom, a felelősség az enyém, de esetleg akad itt olyan, aki szedte? Tapasztalatokat várnék, lett e komplikáció a szülés alatt, utána a babánál, esetleg előbb indult e meg ettől a szülés.
33hetes vagyok.
Köszönöm szépen a válaszod!
Nekem a 4. terhességem, eddig ilyen nem volt. Most valamiért kijött. Császár lesz, de mivel messze lakunk a kórháztól, a doki mindent megtesz azért, hogy ne induljon be magától, pl napi 7000mg magnéziumot kell szednem.
Nekem a nőgyógyász ajánlotta a visszerek miatt, de aztán az érsebész meg nem. Kompresszios harisnyát kell hordanom, de amellett is trombózis lett a vége és jött a napi egy vérhigító injekció. Sok mozgással a trombozis helyre jött az injekciós kúra mellett. Mostmár nem mindig hordom a harisnyat, pedig akkor a víz se jön fel a lábamra.
Szóval én nem szedtem Detralex-et, mert az érsebész nem javasolta, hogy barmilyen tablettát szedjek . De itt már olvastam más kérdésnél válaszban, hogy sokan szedik minden gond nélkül.
38hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!