Lehet terhesség alatt szőnyeget tisztítani? Kutyapisis volt nagyon és büdös. Rosszat csináltam?
Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 16:43
1/10 A kérdező kommentje:
9 hetes vagyok. Lesz valami baja a gyereknek?
2013. júl. 31. 16:44
2/10 anonim válasza:
Nem lesz baja! Az élet nem áll meg azért mert terhes lettél. A szmogot ugyan úgy beszívód, eszed a sok tartósítószert és nyilván a lakást is valakinek takarítania kell. Én ablakot pucoltam 8 hetesen, ráadásul én veszélyeztetett terhes is voltam és a gyereknek semmi baj nem lett. Az első 12 hétben ajánlott azért kerülni a vegyszereket, megerőltető tevékenységeket (utána is), de ez nem azt jelenti, hogy te egy bio burokban élsz.
3/10 anonim válasza:
nem lesz semmi baja a babának :)
én 28 hetes terhesen tapétát kapartam egyedül... (nem felvágok, meg semmi, csak mondom)
miért lenne baja amúgy? a vegyszer miatt aggódsz?
4/10 A kérdező kommentje:
A régi pisi meg volt már száradva és amiatt aggódok, hogy lehet, tartalmazott valamilyen kórokozót.
Vízzel, ecettel és szódabikarbónával takarítottam, szóval nem a vegyszer. Hanem a pisi miatt aggódom.
2013. júl. 31. 17:13
5/10 anonim válasza:
Akkor rosszul tetted fel a kérdést,mert a kérdés arra vonatkozik,hogy terhesség alatt lehet-e szőnyeg tisztítani. Nem lesz semmi bajod ne aggódj!
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Most már megnyugodtam.
2013. júl. 31. 17:31
7/10 anonim válasza:
Én meg büdös hangyaspray-t fújkáltam az első trimeszterben, különben elleptek volna bennünket. Sajnos azért, mert terhesek vagyunk, mindent nem zárhatunk ki az életünkből, nem áll senki mellett haptákba valaki, ha vmit meg kell oldanunk.
8/10 anonim válasza:
Bocsi de ezen csak mosolyogtam. Várandós vagy nem beteg.
9/10 anonim válasza:
A kutya pisi miatt se aggódj, amit lehetett már rég elkaptál a kutyádtól. Feltéve, hogy nem most 9 hete szereztétek be. Mert ez esetben elég hülye ötlet volt, kis állatot pont a terhességed idején befogadni. De ha ez a kutyus már 6 hónapja , 1 éve meg van akkor már minden létező bacit elkaptál tőle.
10/10 A kérdező kommentje:
Már 2 éve itt van. Csak annyi mindent hall az ember....
2013. júl. 31. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!