Már két napja olyan sok folyásom van és még ilyen tényleg nem volt. Nem büdös és nem is viszket sima fehér folyás csak nagyon sok! Sikerült a terhesség vagy nem?
Figyelt kérdés
Mindig szokott mensi előtt lenni de minimális.8án nem kéne hogy megjöjjön a múlt hónapban estem át hsg és előtte 2 hónapot szedtem clostit a dokim megnézett a 14 napomon és látott egy 15mm tüszőt és a méhnyálka 5mm volt akkor és azt mondta ebből tuti baba lesz!Nem szedtem semmit ebben a ciklusban és nem is figyelgettem magam mert próbálom lazára venni.Már 3 éve küzdünk a piciért!!!2008. jún. 6. 08:28
1/3 anonim válasza:
sajna 100%-ot nem tudok mondani,de én minden esetre szorítok neked,hogy baba legyen!
2/3 anonim válasza:
Van esélyed rá. :-) Milyen a folyásod, mint pl. egy félig megszáradt ragasztó (stiftre gondolok) vagy inkább mint a tojásfehérje, vagy milyen? És amúgy is jön vagy csak törlésnél?
Nekem is ez volt az első olyan hónap, hogy nem foglalkoztam semmivel. Nem mértem a hőm, nem néztem a nyákom, miután együttvoltunk akkor számoltam utána, hogy pont peteérés környékén esett meg a dolog. Kíváncsi vagyok, előbb-utóbb magamat ismerve ez fog nekem bejönni! :-) Szorítok nagyon!
3/3 anonim válasza:
Ja, amit nem mondtam. Előző vagyok... Anyukámmal beszélgettünk és kérdezgettem, hogy smint volt neki anno. Mensi előtt pár nappal betétet hordott, mert folyton azt hitte meg fog jönni. A hasa is fájt és nagyon sok folyása volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!