Olyanokat kérdeznék, akiknek terhességük elején hematómát állapitottak meg a magzat mellett, és akiknek idővel ez felszivodott, és nem okozott további gondokat. A vérömleny felszivodása alatt mit éreztetek?
Úgy kezdődött a dolog, hogy a 7. héten vérezni kezdtem és 2hétig kórházban tartottak. Az intenziv vérzés tartott 3napig utána már "csak" barnás folyás volt jelen. A kórházból úgy engedtek el,h nincs hematóma. Miután hazajöttem,és jelentkeztem a körzetimnél, ő egy 1,8x2,66cm-es hematómát állapitott meg a magzat mellett.Fekvésre itélt,amit szigorúan tartok azóta is(mostmár 3.hete), csak a fürdőbe megyek ki.Duphastont szedek,+ Dicynone tablettát irt fel a vérzésre,és barnázásra. Hazaérkezésem után 2 hétig is folyamatosan volt kisebb mennyiségű barna folyás, és a múlthéten ismét megvizsgált. A hematóma 1cm-t nőtt,1,9x3,66cm-re.(A baba emellett szépen fejlődik,és a korához képest(akkori 10+5) mérete is 4,36cm volt!) A vizsgálat napja óta, mostmár 6.napja egyáltalán nincs barna folyás sem. Mivel a folyamatos barnázás alatt a hematóma csak nőtt, szeretném hinni, hogy most azért vagyok tünetmentes, mert elkezdett felszivodni a vérömleny. A KÉRDÉSEM: hogy nálatok, hogyan volt ez a dolog, amialatt szivodott fel a hematóma azalatt is volt vérzésetek, barnás folyásotok, vagy esetleg éppen, hogy nem volt semmi,mint most nálam. Szeretnék megnyugodni,addig amig legközelebb megyek vizsgálatra,egy hét múlva. Esetleg volt,ami még segitett nektek a felszivodásban? Később már ugye nem kellett napi 23órát feküdnötök? Köszönöm a válaszokat!
11+4hkm
De jó!! Örülök!!
További minden jót, jó egészséget nektek!
Szerintem az enyém is (majdnem) felszívódott már, mert jópár napja nem jelentkezik a "szokott" helyen a húzás.
2,6,8,10 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!