Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik azok a babaápolási kelléke...

Mik azok a babaápolási kellékek, amit szülés előtt be kell szerezni a babának?

Figyelt kérdés

Popsikrém, púder, ilyesmi?Semmit nem tudok a babaápolásról.Babafürdetőt szabad használni, vagy csak sima kamillás vízben szabad fürdetni?Szabad kenni a baba testét valamilyen testápolóval?

Kérlek írjatok le néhány ilyen dolgot, amit tudtok erről a témáról!Köszönöm!

2010. febr. 5. 12:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Az elején azt használd, amit a dokitok felír, a védőnőtől kérd el a recepteket (bár nekem kérés nélkül is ideadta) A doki ír fel fürdetőt, popsikrémet, hintőport és alkoholt a köldökcsonkra, lázcsillapítót, D- és K-vitamint. Később már próbálkozhatsz ,mással is, de az elején használd a gyógyszertárit:)
2010. febr. 5. 12:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Popsikrém - patikai, majd kapsz receptet

Fürdető - szintén patikai

Alkohol, hintőpor a köldökápoláshoz - szintén patikai

Babaolaj, testápoló nem biztos hogy kell - szintén patikai

Kamillás vízben fürdetni, ilyet én még nem hallottam, itt se olvastam róla...

Az első pár hónapban javasolják a patikai termékek használatát, de van olyan, aki egyből rááll valami márkára, pl Gabi, Nivea, Babé, stb...

2010. febr. 5. 12:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja lemaradt a testápoló:) Bár az elején nemigen kell, de ha mégis, abból is van gyógyszertári, cremor aquosa a neve, hidratálásra kiváló.
2010. febr. 5. 12:43
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Szóval akkor elég, ha kiváltom majd azt a receptet, amit felírnak?

2010. febr. 5. 12:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
így van a doki mindent felír,azért én még annyit hozzátennék,hogy sudocremet vegyél...popsikrém,de én vettem pluszban mert habár még gyógyszertárit használuk,azért ha kicsit kipirosodik bármitől a popsija,jobb ezzel kenni mint mással.Később már csak azzal érdemes kenni ^^
2010. febr. 5. 12:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok, igaza van majdnem leírtam, hogy kinek:))))

a sudocrem tényleg nagyon jó, bár mi csak akkor használtuk, mikor kipirosodott valamiért a popsi, de amióta fogzik, egyfolytában használjuk. És mindenre jó szinte, nekem a tejtől pöttyös lett a kicsi, azt is elmulasztotta:))

2010. febr. 5. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!