Ez baj lehet vagy természetes terhesen?
Figyelt kérdés
Most voltam wc-n és és szokott lenni néha ilyen váladék féle a vizeletben de átlátszó!most viszont volt ilyen nagyon halvány barnás színe!de nagyon nagyon halvány!
Előfordul ilyen terhesség alatt vagy valami bajnak a kezdete?
8 hetes kismami
2010. febr. 5. 11:18
1/5 anonim válasza:
Egy kis barnázás előfordul, általában nem jelent semmi problémát, de szólj azért az orvosodnak, biztos, ami biztos.
2/5 anonim válasza:
Mindenképpen menj orvoshoz!!! Minden színes folyásnak oka van. Van akinél nem okoz gondot, nálam viszont vetélés lett a vége a barnázásnak. És ezzel nem akarlak megijeszteni, de az orvosodnak mindenképpen jelezd.
Minden jót, vigyázz magadra.
3/5 A kérdező kommentje:
de csak egy hónap múlva kell mennem.:S
2010. febr. 5. 11:35
4/5 anonim válasza:
Szia!Szerintem hívd fel a dokidat és mindenképpen nézzen meg!Nekem két terhességemnél is volt az elsőnél 9-10 hetesen vetélés lett a vége a másodiknál 12 hetesen ,persze nagyon félte ,de szerencsére semmi baj nem lett pedig a másodiknál sokkal erősebb volt a barnázás még egy kicsi vér is volt.Ahogy előttem már írták nem biztos hogy baj van de a saját megnyugtatásodra is inkább keresd fel a dokidat!Jó egészséget!
5/5 anonim válasza:
Nálam is így kezdődött az előző babánál. Először csak épp halványbarna-jószándékkal sötétsárga nyákos csík... Erősödött... :(
Ha rám hallgatsz, bementek az ügyeletre MOST!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!