5 hetes terhesen vannak már tünetek? Nekem csak egy kis álmosság, semmi más! Ez természetes? Az émelygés mikor kezdődik?
Szia,én 25.hétben járok,sosem volt hányingerem eddig!Most viszont van:)az álmosság meg még minig tart,szerintem nálam már a szülásig,de embere válogatja!
Boldog babavárást!
Szia.
Nem biztos, hogy lesznek tüneteid,de ha igen akkor az picit késöbb kezdődnek.Nekem 8,9 hetesen kezdődtek a hányások,rosszullétek.De nagyon:)
De ha netán neked nem lesznek az is teljesen természetes.Boldog babavárást kívánok neked.8 hetes baba mamája.
Nekem 5 hetesen két tünetem volt. Nőt a mellem és nagyon érzékennyé vált. Valamint állandóan éhes voltam. :)
Majd a 7-8. héttől jött elő a hányingeres időszak és eltartott 5-6 hétig is. Bár hányni csak 3x kellett!
A tünetek szerintem mindenkinél másak és másképpen jönnek elő. Van olyan, mint pl a sógornőm, akinek semmilyen tünete sincs a terhessége alatt! Na hát ők a szerencsésebbek!
Szia!En a 8dik hetig nem is tudtam,hogy terhes vagyok!Most vagyok a 33dik hetben,de eddig semmi hänyingerem nem volt.Eleiben csak az älmossäg gyötört,de mäs semmilyen rosszuletem nem volt!Örülj neki ha nincsennek rosszulleteid!
Szep babaväräst :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!