Két vérvételemből és egy terhességi tesztből azt derült ki hogy terhes vagyok de az ultrahangon még nem látszik semmi! Hány hetesen mutatható ki ultrahangon?
Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 11:13
1/7 anonim válasza:
6. héten már biztos. Milyen idősnek gondolod magad?
2/7 anonim válasza:
engem 7 hetesen hívott be a doki Uh-ra, akkor már látszott :) Te mennyi idő vagy az utolsó menstruációd szerint?
3/7 anonim válasza:
Szia!
Én 5 hetesen és 4 naposan voltam UH-on, és a doki már látta (petezsák+szikhólyag) 2 hétre rá 7 hetes és 4 naposan már látszott a szívverése.
4/7 anonim válasza:
Szia én 6 hét 1 naposan voltam dokinál 5 mm volt a picikém volt szívverése is már és 20 mm volt a petezsák és látszódott a szikhólyag is.
5/7 A kérdező kommentje:
Hát nekem nem úgy számolják hogy az utolsó mensitől mert az rég volt és nekem gyógyszert kellett szednem ilyen peteérésnövelőt és attól lett a babám!olyan 4-5hetes lehetek!jövőhéten mennem kell ultrahangra hogy megnézzen a dokim!
2010. febr. 5. 13:05
6/7 anonim válasza:
Nyugi, ilyen korai terhességet még nem igazán tud kimutatni az uh, legalábbis pontosan. A 6-7. héten kezd el látszódni az embrió és akkor már hallható a szívhang is.
7 hónapos ikrek anyukája
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
2010. febr. 5. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!