Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elment a nyákdugó mikor...

Elment a nyákdugó mikor szülhetek?

Figyelt kérdés
30-tól ment el,még ma is távozott.Fájásaim vannak már két hete egyre erősebb,de nem rendszeres.Bő egy újnyira vagyok nyitva.Vasárnap töltöm a 39hetet.Második terhesség,a fiamnál elfolyt a magzatvíz 11éve.

2015. jan. 2. 15:04
 1/4 anonim ***** válasza:

sajnos semmit sem jelent.. nekem 2 hétig ment...

mégis indítani kellett. kemény jóslóim voltak mégse történt semmi.

se kívánom hogy neked ne így legyen és bujjon ki az a kisbaba :)

2015. jan. 2. 15:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagy általánosságban 1-2-3 nap.
2015. jan. 2. 15:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Akármi történhet :) Lazíts, pihenj, mert közeledik az idő és szükséged lesz minden energiádra! :) A nyákdugó akár hetekkel szülés előtt is elmehet, de pl. nálam fél órával az első fájások jelentkezése előtt ment el, egy nagy darabban. Mindenkinek más a teste, és még egy adott nő két szülése is egész más. Az is lehet, hogy ő ilyen komótosan készül kifelé :)
2015. jan. 2. 15:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem pont a kiirt napon ment el egy vizsgálat után . (40. Héten ) mêg 5 napot ràhúztam :D
2015. jan. 2. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!