Nem mentem el NST kontroll vizsgálatra, ugye nem fognak rajta problémázni?
Mi lesz, ha a baba éjjel sít és nem lesz kedved felkelni?
Ha nem lesz kedved 1 hétig kimenni, akkor a gyereket 1 hétig nem sétáltatod?
Itt nem arról van szó, hogy nem írtak be sehova, hanem a gyerekedről van szó. Azért vagyunk ledöbbenve, mert úgy látjuk, nem érdekel a gyerek, mert hideg van és neked nincs kedved. Tudod inkább menjek be -10 fokban NST-re, hogy megerősítsék, hogy nincs baj, mint késő legyen.
Tudod a babával akkor is kell majd foglalkozni, ha nem lesz kedved.
Ha nem csúszott volna félre az az öv hétfőn, akkor most nem is lenne miről beszélni, mert a következő kötelező NST-re (hétfőn) szintén el fogok menni. De félrecsúszott, ezért egy rövid ideig az én pulzusomat mérte, amint igazítottam rajta, hogy ne legyen annyira lent és újra befogta a baba szívét, máris megint 130-140 körüli értékek voltak, ahogy az eddigi NST-ken is (eddig 4 volt). Szerdán voltam még bent, akkor is meghallgatták, minden rendben volt. Mikor ma fölkeltem anyum átjött hozzánk meglátogatni, meghallgatta a szívét a babának (orvos) és mondta, hogy most is jónak hallja a szívverését és rám bízza, hogy bemegyek-e. Fölöslegesnek találtam ezért besétálni a hidegben, hogy ott 2 órát üljek (miután nem voltam előjegyezve, meg kellett volna várnom, míg senki se marad előttem, hogy elmondják, hogy rendben van, amit amúgy is el fognak mondani hétfőn.
De most már nagyon csak magamat ismétlem, nem is írok többet.
Csak ezen az oldalon imádnak "szaranyázni", végre van valaki, akit leszólhatnak. Hogy jön ide, hogy sétáltatni fogom-e vagy etetni??? Persze hogy mindent el fogok látni vele kapcsolatban, éjszakázni is fogok és mindent megteszek majd neki. De erre a vizsgálatra nem a babának lett volna szüksége, hanem max nekem, hogy megnyugodjak, de nyugodt vagyok anélkül is, úgyhogy fölösleges. De oké, legyek most én a rossz, biztos ebből az következik, hogy kínszenvedés lesz ennek a szegény babának az élete mellettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!