Amióta terhes vagyok állandóan csak kólát innék. (9h) Ez nagy baj? Elég sokat is iszom, de azt olvastam, hogy a Light az ártalmas.
Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 16:38
11/12 anonim válasza:
Ennyi idős terhesen én is kóláztam meg ittam a szénsavast mert azokat kívántam.Ihatod még szerintem,késöbb vagy leszoksz róla,vagy neked kell abbahagynod mert hosszabb távon nem tesz jót egyikőtöknek sem.
12/12 anonim válasza:
amikor terhes lettem allandoan a MC donalds-ban logtam,csak azt tudtam megenni az emelygős időkben. vedeltem a fel literes kolat,de igyal sok vizet is minden nap,fontos a magzatvizhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!