Hallottatok már arròl, hogy az ún. nub segítségével határozzák meg a baba nemét a 12-14. héten? Attól függően, milyen a helyzete a gerinchez képest. Valakinek bejött?
Figyelt kérdés
Esetleg valaki meg tudnà az én 12 hetes uh képem nézni? Mert nem làtom pontosan, melyik része is az a bizonyos nub, ha egyàltalàn làtszik.
Köszönöm!
Boldog új évet!
2015. jan. 1. 10:19
11/15 anonim válasza:
12/15 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem lanynak tunik, szurkolok, hogy az legyen, de nem vagyok biztos benne, h jot latok. En regisztraltam egy amerikai forumon, ahol nekem fiut tippeltek, 2en meg azt irtak, h nem egyertelmu. Azert majd ird meg, hogy fiu v lany lett :) en elfogult vagyok magammal szemben.
2015. jan. 3. 14:44
13/15 anonim válasza:
szia, köszönöm válaszod!!!
át tudnád küldeni annak az amerikai oldalnak a linkjét? ezer köszönet :)
14/15 anonim válasza:
6-os vagyok:
Megcsinaltam neked a kepet h lassad miert mondtam fiut. :)
Te rossz helyen jelolted be a vonalakat.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Így valóban fiú! :)
2015. jan. 4. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!