Mi ez az iszonyat derekfajas?
Figyelt kérdés
15 hetes terhes vagyok. Reggel kezdodott es mostanra mar szinte elviselhetetlenul faj. Hajolni egyaltalan nem tudok mert olyankor belemhasit rogton es az a csucs.. Mitol lehet?2014. dec. 30. 21:55
1/8 anonim válasza:
Holnap mindenképp beszélj az orvosoddal...
2/8 A kérdező kommentje:
Nincs orvosom... csak sztk-ba jarok igy nincs kit felhivjak. Baj lehet?
2014. dec. 31. 00:17
3/8 anonim válasza:
Mindenképp menj be a kórházba, vagy telefonálj be előtte, hogy mit javasolnak.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem. Faj rendesen.. konkretan a wc-n ulos pozt se tudom tartanai.. akkor jo ha vizszintben vagyok. Valaki azt mondja megfazott a derekam de en nem ugy erzem .
2014. dec. 31. 09:25
6/8 anonim válasza:
Szerintem menj be a kórházba. Nekem utoljára gyulladás miatt fájt a derekam. Akkor még nem voltam terhes. Az a baj ezekkel a derékfájásokkal,hogy más dolog miatt oda sugározhat ki. Az ilyen jellegű fájdalom nem normális.
8/8 anonim válasza:
Nekem a szüléskor fájt csak a derekam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!