Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi ez az iszonyat derekfajas?

Mi ez az iszonyat derekfajas?

Figyelt kérdés
15 hetes terhes vagyok. Reggel kezdodott es mostanra mar szinte elviselhetetlenul faj. Hajolni egyaltalan nem tudok mert olyankor belemhasit rogton es az a csucs.. Mitol lehet?
2014. dec. 30. 21:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Holnap mindenképp beszélj az orvosoddal...
2014. dec. 30. 23:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Nincs orvosom... csak sztk-ba jarok igy nincs kit felhivjak. Baj lehet?
2014. dec. 31. 00:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Mindenképp menj be a kórházba, vagy telefonálj be előtte, hogy mit javasolnak.
2014. dec. 31. 08:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Javult valamit?
2014. dec. 31. 08:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem. Faj rendesen.. konkretan a wc-n ulos pozt se tudom tartanai.. akkor jo ha vizszintben vagyok. Valaki azt mondja megfazott a derekam de en nem ugy erzem .
2014. dec. 31. 09:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem menj be a kórházba. Nekem utoljára gyulladás miatt fájt a derekam. Akkor még nem voltam terhes. Az a baj ezekkel a derékfájásokkal,hogy más dolog miatt oda sugározhat ki. Az ilyen jellegű fájdalom nem normális.
2014. dec. 31. 09:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező?
2014. dec. 31. 13:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem a szüléskor fájt csak a derekam.
2014. dec. 31. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!