Most mit csinaljak? Voltatok igy más is?
Figyelt kérdés
Magándokihoz járok es most derult ki hoy o nem szultethet abban a korházban ahol en fogok szulni,sot be sem teheti a labat.Most keressek mas dokit?ot nagyon szeretem de nem azert fizetek egesz terhesseg alatt egy csomo penzt hogy vegul az ugyeleten szuljek?elmehetek mas orvost felkerni de csak a szulesre?nem ciki,hogy nem hozza jarok es csak ugy beallitok 1 masikhoz hogy magaal szeretnek szulni?2010. febr. 4. 12:31
1/6 anonim válasza:
hátt ez sztem sok mindentől függ.1 hányhetes vagy ha még koria szakaszban jársz sztem keres másik dokit ha már a vége felé akkor maradj nála és fogadj fel esetleg szülésznőt.azt nem tudom h csak szülésre kérhetsz-e fel orvost gondolom igen de hát ugyanott vagy mintha ügyeletesnél szülnél sztem.de azert kivancsi lennék h miert nem teheti be a lábát az orvosod a korházba nekem ez picit sántit...
2/6 anonim válasza:
Én értem. Az én dokim a Semmelveisben dolgozik (Miskolc), ezért szülhetek ott vele, de ha a Megyeiben dolgozna, akkor nem szülhetnék vele a Semmelveisben, csak a Megyeiben.
Megteheted, hogy csak szülésznőt fogadsz, úgyis ő lesz veled a legtöbbet, a doki csak varrni fog.
3/6 A kérdező kommentje:
hat arra en is de meg rendes magyarazatot nem kaptam tole.annyit felajanlott hogy menjek be egy mas jarasba szulni ami tolem majd 100 kmre van ott szultethet.De en nem megyek nem oda tartozom es 2 gyerekem van mar nem varhatom el a csaladmtol sem hogy a pokol hata moge vigyen mert a dokim nem johet be a masik korhazba.de legalabb az elejen megmondta volna vegig biztatott hogy persze eggyutt szulunk.nagyon duhos vagyok,most hova fussak?
2010. febr. 4. 12:44
4/6 anonim válasza:
mi lenne ha az ügyeletesnél szülnél? tudom, hogy sok rosszat hallani az ügyeletesekről, de ha adsz nekik egy kis pénzt, nem kell annyit adni, mintha fogadott lenne, és máris többet foglalkozik veled, mintha nem adnál egy fillért se!
de sztem ha bemész a kórházba akkor ott is fogadhatsz vkit!
5/6 anonim válasza:
Orvost bármikor fogadhatsz szabad orvos választás van.Pénzért bármikor elvállalnak még az utolsó napokban is.
6/6 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat.mindenkinek.
2010. febr. 4. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!