Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagy baba?!? Voltatok már így...

Nagy baba?!? Voltatok már így kismamik?!

Figyelt kérdés

A dokim azt mondta kicsit nagy a baba a korához képest(30 hetes pocakos vagyok) de azt mondta nem baj,biztos mindenki ilyen nagy a családban.

Voltatok már így?

Ha igen akkor újszülöttnek mekkora lett?

2010. febr. 4. 11:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is csak annyit mondott a dokim, hogy kicsit nagyobb az átlagnál. 3850 grammal és 59 centivel született a kisfiam.

2010. febr. 4. 13:58
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

második vagyok

Nekem szinte végig faros volt a 30. hét körül fordult be de mikor voltam a 36. heti UH-n ismét mondták hogy faros, ami így is maradt. programozott császár lett belőle ( nagy baba + faros ) ilyenkor nem nagyon próbálkoznak természetes szüléssel. Egyébként ha akar meg fog fordulni ha nem úgysem.... Van hogy vajudás közben fordulnak be úgyhogy még semmi se 100 %

2010. febr. 4. 15:10
 13/14 A kérdező kommentje:

Utolsónak

Mikor tudták már biztosan hogy császár lesz?

Úgyértem mikor nem próbálkoztak már a természetes szüléssel?

Ha programozott akkor gondolom már előre tudtad napokkal.

2010. febr. 4. 15:45
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Vasárnap voltam NST-n ( 39.hét ) és azt mondta hogy kedden reggel 6-kor jelentkezzek a szülőszobán. Előtte nem beszéltünk róla hogy prog. lesz. Mondjuk annyi van még hogy a dokim ment szabira. Tehát ha 1 nappal is túlhordom már nincs Magyarországon mert elutazott. Szerintem ezért is intézte így, rendes volt. De tény hogy faros nagy babával nem szülsz természetesen. Ha nem utazik el valószínűleg megvárjuk míg természetesen beindul de ha faros marad akkor is biztos császár lett volna a vége.
2010. febr. 4. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!