Galamb urulektol kaphatok toxoplazmat? 14 hetesen lesz@art egy galamb, es ugy tudom, terjeszthetik a toxoplazmat.
Figyelt kérdés
Nem vagyok vedett a 12. heti vervetel alapjan. Persze ujabb vervetelre is elmegyek, de addig is mennyire izguljak?2014. dec. 29. 19:04
1/9 anonim válasza:
Hacsak nem nyalogattad le, akkor ne stresszelj ezen. A mosatlan gyümölcs-zöldség veszélyesebb.
2/9 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy ezt kérdezem, de belenyaltál vagy mitől parázol annyira? Még ha terjesztik is, ennyitől nem lesz bajod.
3/9 A kérdező kommentje:
A hajamra es az arcomra ment, egybol lemostam amennyire tudtam, aztan este itthon hajat mostam mikor hazaertem.
Koszi a valaszt, csak aggodok.
2014. dec. 29. 19:27
4/9 anonim válasza:
Most hülyeséget kérdezek, de csak szájon át lehet elkapni?
Mert ha igen, akkor miért nem javasolt kutyákat, macskákat szeretgetni? Csak simogatjuk őket, nem nyalogatjuk, nem?
5/9 A kérdező kommentje:
Urulek belegzesevel is elkaphato. Ugy tudom ez a szaraz urulekre vonatkozik.
2014. dec. 29. 20:50
8/9 anonim válasza:
4-es: a kezeddel tudod a szádba hordani legfeljebb
9/9 Krande válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=DGtpTEskboI&list=PLDSqDaWRP1..
Nagyon jó oktatóvideó, hogy kevésbé stresszelj rá.
((Ami érdekes: hogy a környezetbe kerüléstől (=a szarás pillanatától) számítva NAPOK mire fertőzővé válik az oociszta.)) Ha két napon belül be is került az emésztőrendszeredbe, az már fehérjeként hasznosult :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!