Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jár vki dr. Galamb Ádámhoz...

Jár vki dr. Galamb Ádámhoz terhesgondozásra? SOTE II.

Figyelt kérdés

Érdeklődnék, hogy van-e magánrendelése, ha igen, hol. Link esetleg, árak? Beírtam a keresőbe, de magánrendelést nem dobott ki.

Köszönöm!

2011. dec. 1. 05:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, van rendelője valahol a Deák tér környékén, de nekem azt mondta, arra még nem alkalmas, hogy terhesgondozást tartson ott. (Nem tudom, mi hiányzik hozzá.)Azt hiszem, azt mondta, valamikor jövőre már jobban fel lesz szerelve, és majd akkor.
2011. dec. 1. 06:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is hozzá jártam, 5 hónapja szültem, és ott nincs terhesgond, azt a klinikán végzi..tőlem ott kérdezték az ambulancián h magánként jöttem vagy ambulánsként..

Nagyon jó doki csak ajánlani tudom.!!

Kérdésed van írj nyugodtan

2011. dec. 1. 08:25
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2011. dec. 1. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!