Jár vagy járt közületek Kisfalvy Istvánhoz (SOTE II) terhesgondozásra valaki?
Szia!
Igen hozzá járok, most vagyok 24 hetes. Akkor váltottam dokit, mikor még a kérdést kiírtam! Az előző magánkórházba ment dolgozni!
Én nagyon meg vagyok vele elégedve, nagyon szimpatikus és alaposan végzi a munkáját. Nekem mindenféle vizsgálatnál sokat segített, mert a háziorvosom abszolut nem működött együtt.
Te hány hetes vagy?
Szia!
Igen, én írtam ki a másik kérdést:)
16 hetes vagyok, nekem is szimpinek tűnik, csak nem mindig van tisztában azzal ,hogy ha afp-re küld azt nem mindenhol csinálnak, vagy nemtudom miért küldött olyan helyre ahol nem csinálták meg.
Neked is gyakran kell menni hozzá uh-ra? Mert én voltam a 12. héten és most a 16. héten is mennem kéne, én úgy tudom, hogy majd 18-20. héten az afp eredménnyel kéne genetikai uh-ra menni. Vagy tévedek?
Szia!
Hát nem tudom Téged hova küldött afp-re, engem jó helyre!:)) Hova küldött???????
Mondjuk mint ahogy írtam nekem van egy írtó hülye háziorvosom és kértem a dokkit, hogy ha lehet minden vérvétel meg egyébb vizsgálatot jó lenne ha ő küldene, mert a másik doki egy segg. Szóval én már az eleje óta én minden vérvételre a Podmaniczky utcabá járok a régi MÁV központi rendelőbe. Eddeig 3×, de semmi gond nem volt!
Uh-ot minden alkalommal csinál, ha mész hozzá, ő fogja csinálni a 20 hetes genetikait is, mivel meg van hozzá a képesítése, így nem kell máshova szaladgálni. ILyen szempontból én nem bánom, hogy mindig rápillant a babára! Ja és igen minde hónapba menni kell hozzá egyszer, a végén az utolsó 1 hónapban majd a kórházba kell menni ctg-re, legalább is nekem ezt mondta! Nekem ez a második terhességem, a lányommal pont ilyen sűrűn kellett járni másik dokihoz is!
Nekem a háziorvos, azt mondta nem is adhat beutalót.. nem százas. A nődoki meg simán írt egy beutalót és mondta h a kerületbe mehetek, na ott meg elzavartak h nem csinálják meg. Tiszta dili néha az egészségügy.
Akkor jó, már kezdtem csodálkozni, h havonta behív, bár nem mondom, hogy nem nézném szívesen napokig a babát uh-on:)
Januárra várod a babát?
tudjátok már, hogy kisfiú vagy kislány lesz? és ha igen, azt mikor tudtátok meg?
Olyan kiváncsi vagyok, holnap megyünk a dokihoz!!
Ja a háziorvos velem is eljátszotta ugyanezt, ezért kértem a doki segítségét, de mivel nem Pesten lakunk, gondolom engem ezért küldött a Mávba, régen ott dolgozott!
Igen jan 27-re várom a babát! És kisfiú! Nekem csak a 20. héten mutatta meg magát, a 16 hetesen oldalra fordult, pedig nagyon nézte a doki.
Én is holnap megyek!!! Lehet még találkozunk. Mi 18.45-re megyünk, Ti????
Szia!
Mi 17.15-re megyünk! Nagyon izgulunk már, hátha megmutatja kihez lesz szerencsénk :)
Akkor nemcsak nálunk ment eleinte döcögősen a vérvétel:)
Na, megmutatta magát a baba?
Nálunk minden oké volt!
Nem, sajnos, csak a hátsóját mutogatta:) Majd legközelebb reméljük:) Amúgy fiúgyanús, de a doki sem merte mondani, mert annyira nem látszott.
Te kérdezted már a dokit hogy ha nála szeretnél szülni akkor mennyi?
Tegnap mondtam neki, hogy szeretnék nála szülni és mi a teendő, de nem mondott összeget, szerinted ha fix pénzt szeretne mondta volna, vagy mindenkinek a pénztárcájára bízza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!