Konkrétan fel kell kérni az orvost, hogy nála szeretnék szülni?
Én úgy csináltam, hogy jártam a dokimhoz, és a 18. hét környékén mondtam Neki, hogy nála is szeretnék szülni. És meg is kérdeztem hogy mennyiért vállalja, hogy szokott lenni. Nagyon kedves dokim volt/van.
Nyugodtan mondd neki hogy a szülést is nála szeretnéd, és nyíltan rá is kérdezhetsz hogy mennyiért vállal. Ebben semmi rossz és ciki nincs.:)
Sok boldogságot!
4 hónapos kislány anyukája
Ha végig ugyanahhoz az orvoshoz jársz gondozásra, akkor szerintem ő is sejti, hogy nála akarsz szülni. Én anno (5 éves a fiam, és most várjuk a másodikat) csak megkérdeztem tőle, hogy hol fogunk szülni. Ő mondta, hogy Szőnyben szokott, úgyhogy ha gondolom menjek el szülőszoba látogatásra. Én azt sem kérdeztem, mennyiért szülünk. Adtam utána amennyit gondoltam.
Hozzáteszem, volt, aki megkérdezte tőle, és a doki azt válaszolta, nem lát ő senki pénztárcájába, és egyébként sem így működik a dolog. És hogy ki is ez a doki? Dr Pálos Tatán. Jót is rosszat is hallani róla, de én nagyon elégedett vagyok vele!
Most egy kicsit más a szitu, voltak gondok a terhesség elején. Nem is kicsik. Másik orvoshoz is elmentem, aki megnyugtatott, hogy az én dokim jól döntött, úgyhogy visszamentem hozzá. Most persze megkérdezte, hogy szeretnék-e Pesten szülni, mivel a tatabányai kórházban nagyon szar döntéseket hozott a főorvos, de én mondtam, hogy ott szülök, ahol a dokim:)
Most sem kérdezem meg, mennyiért szülünk, majd kap, amennyit megérdemel. HÁLAPÉNZT. Utólag:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!