Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Konkrétan fel kell kérni az...

Konkrétan fel kell kérni az orvost, hogy nála szeretnék szülni?

Figyelt kérdés
1 éve járok a mostani orvosomhoz, meddőségi problémámmal kerestem meg. Aztán végülis spontán összejött, már voltam két uh-n, ő mondta, hogy jövő héten egy sima vizsgálat lesz, mikorra adjon időpontot. Nekem egyértelmű, hogy nála szülök, de ma mondta valaki, hogy ez így nem oké, meg kell kérni az orvost. Tényleg így van? Hogy csináltátok?
2010. febr. 3. 19:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha legközelebb mész hozzá, mondd meg neki,h. szeretnéd megkérni,h. ő vezesse le a szülést. Persze udvarias körítésben. :)
2010. febr. 3. 19:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy csináltam, hogy jártam a dokimhoz, és a 18. hét környékén mondtam Neki, hogy nála is szeretnék szülni. És meg is kérdeztem hogy mennyiért vállalja, hogy szokott lenni. Nagyon kedves dokim volt/van.

Nyugodtan mondd neki hogy a szülést is nála szeretnéd, és nyíltan rá is kérdezhetsz hogy mennyiért vállal. Ebben semmi rossz és ciki nincs.:)

Sok boldogságot!

4 hónapos kislány anyukája

2010. febr. 3. 20:02
 3/3 anonim válasza:

Ha végig ugyanahhoz az orvoshoz jársz gondozásra, akkor szerintem ő is sejti, hogy nála akarsz szülni. Én anno (5 éves a fiam, és most várjuk a másodikat) csak megkérdeztem tőle, hogy hol fogunk szülni. Ő mondta, hogy Szőnyben szokott, úgyhogy ha gondolom menjek el szülőszoba látogatásra. Én azt sem kérdeztem, mennyiért szülünk. Adtam utána amennyit gondoltam.

Hozzáteszem, volt, aki megkérdezte tőle, és a doki azt válaszolta, nem lát ő senki pénztárcájába, és egyébként sem így működik a dolog. És hogy ki is ez a doki? Dr Pálos Tatán. Jót is rosszat is hallani róla, de én nagyon elégedett vagyok vele!

Most egy kicsit más a szitu, voltak gondok a terhesség elején. Nem is kicsik. Másik orvoshoz is elmentem, aki megnyugtatott, hogy az én dokim jól döntött, úgyhogy visszamentem hozzá. Most persze megkérdezte, hogy szeretnék-e Pesten szülni, mivel a tatabányai kórházban nagyon szar döntéseket hozott a főorvos, de én mondtam, hogy ott szülök, ahol a dokim:)

Most sem kérdezem meg, mennyiért szülünk, majd kap, amennyit megérdemel. HÁLAPÉNZT. Utólag:)

2010. febr. 4. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!