Ki tesztelt a napokban pozitívat?
Pont 1 éve vágyunk a Kistesóra, és Szenteste megérkezett a 2. síkcska is! A legszebb ajándék volt a fa alatt. :)
Kinek lett a napokban pozitív? Gondoltam,megoszthatnánk a tapasztalatainkat!
3,5,7,14-es vagyok. És én is Gabi.
Holnap hívom a rendelőt, remélem hamar kapok időpontot, de ha nem legfeljebb soron kívül megyek. Nem akarom sokáig húzni.
Jobbulást neked, biztos nem lesz semmi gond!
De jó nektek, nekem még olyan sokára van az uh.. a dokinak is most kell szabira mennie.. :)
Én január 9.- kére kaptam időpontot,elvileg akkor leszek 6 hetes. Szerintetek van már akkor szívhang?
Alig várom,csak még mindig olyan fura, hogy nem érzek semmit,
Első Gabi voltam😃
Én január 10-re kaptam időpontot. olyan 8 hetes leszek.Mint a lánykámnál.
Gabi, biztos lesz szívhang, elvileg 6 hetesen már van, de ez nem garancia.
Második Gabi voltam.
Sziasztok!
Na akkor kb 2 héten belül már mindenki többet fog tudni.
Igen, fura így a tudat, hogy fizikai tünet meg semmi. :)
Nekem anno 6 hét körül nem volt szívhang, így 1 hét múlva kellett vissza mennem, akkor már volt! :)
Sziasztok!
Csináltam az anyatanya.hu oldalon egy csoportot aminek az a neve, hogy 2015 augusztus-szeptemberi babások. Ha gondoljátok gyertek és beszélgessünk ott tovább. Az egy zárt topik. Itt nem igazán szeretik ha fórumnak használjuk az oldalt. Amúgy mi tegnap voltunk UH-n és megvan az elős sztárfotónk is :-)
Lányok, ti csináltatok azóta is tesztet? Én ma csináltam reggel egyett kívácsiságból, de nem volt erősebb, mint 4 napja. Pozitív, de a kontrollcsík erősebb. Nem erősödött az előzőhöz képest, pedig azt hittem hogy mára egyforma erős lesz a 2 csík. Szerintetek gáz van? Nagyon aggódom.
Első Gabi voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!