Ki tesztelt a napokban pozitívat?
Pont 1 éve vágyunk a Kistesóra, és Szenteste megérkezett a 2. síkcska is! A legszebb ajándék volt a fa alatt. :)
Kinek lett a napokban pozitív? Gondoltam,megoszthatnánk a tapasztalatainkat!
1#es vagyok:
Ne aggódj, nem feltétlenül baj.Még tényleg pici.Ha lesz tünet, még erősödni fog, de nembiztos. Sokakat tudok, akiknek az elsővel nem voltak tünetek a másodiknál meg nagyon erős volt.De pl.Azt is mondják, a lányoknál erősebb mint a fiúkat váróknál.
Igen ez a 24. -e szép volt. Remélem mindannyiunknál minden rendben lesz.
Szia! Gratulálok neked is!!!!! :)
Én nagyon kislányt szeretnék, első alkalommal is ezért szorítottam.. :)
8- as vagyok.Tényleg egy karácsonyi csoda. :-) Én is folsavat szedek, 3 hónapja kezdtem, őszintén szólva nem szeretnék mást szedni,de persze dokira fogok hallgatni.
Ti mikor mentek először dokihoz? Jajj annyira izgatott vagyok :-).Csak olyan fura,hogy alig érzek valamit.
Gabi voltam,remélem tartjuk a kapcsolatot:-)
Ja, és gratula mindenkinek!!!!:-)
Sziasztok!
Igen,Gabi, nagyon fura, a tudat van, hogy már ott van, de semmi tünet..
Én anno az elevitet szedtem 3 hónapig, utána elvétve, és így is 4250-el születtett a lánykám.. sztem most is csak 3 hónapig szedem,mi lett volna, ha végig.. :D :D :D
Véletlenül küldtem el az előzőt..
Én pár hete hívtam a dokit, hogy elkezdjük a kivizsgálásokat,mert 1 éve próbálkoztunk,így majd hétfőn felhívom, hogy változott a terv.. :) Sztem január 2. hete lesz belőle.
Nonnnn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!