A párom attól fél, hogy misszionárius pózban összenyomja a kicsit. Meddig biztonságos ez a póz?
Figyelt kérdés
Egy 12 hetes kismama.2007. okt. 28. 11:32
1/3 anonim válasza:
Nem fogja összenyomni a kicsit,nem kell félni,az én párom,meg szerintem minden férfi ilyenkor ettől tart,de teljesen feleslegesen,nyugtasd meg.Nos,végül is lehet bármeddig így szeretkezni,de ugysem fogtok tudni majd így,mikor már nagy lessz a pocak,tehát akkor lehet kísérletezni.de a póz biztonságos.És gratula a pocaklakóhoz.
2/3 anonim válasza:
Amíg nektek kényelmes, de a 25-30. hét után meg kell próbálni kényelmesebb pózt találni, pl. oldalt fekve! Sok sikert!
3/3 anonim válasza:
Nyugi! Amíg neked nem kellemetlen addig a babának sem árt!:) Mi még a 26 hét körül is csináltuk úgy, bár nem feküdt rám teljesen, ha úgy éreztem, hogy kellemetlen, vagy nyomta a babát, akkor szóltam, hogy emelkedjen feljebb. Amúgy ez tényleg egy jó alkalom arra, hogy kipróbáljatok új pózokat. Persze nem nyaktörő mutatványokra gondolok!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!