I. típusú cukorbeteg, van valaki aki így vállalt gyereket?
Teherbeeséskor milyen cukraid voltak? (HGA1c)
Elkezdtél-e nyílni korábban?
Bocsánat az off-ért, de van összefüggés a cukorbetegség és a méhszáj kinyílása között?
Köszönöm!
Hgl A1c legutóbb 6,6 volt, a elfogadható, de lombik beültetésem van éppen és nagyon felborult az egész magasak a cukraim, sokkal több inzulin kell. Persze nem méricskélem a szánhdirátot, annyira szigorúan sosem tartottam be.
Még most várom megtapadt-e.
Nektek mennyi volt a HGLA1c és a terhességtől több inzulin kellett-e, vagy valaki lombikos volt-e ? Inzuman Rapidot és Basalt használok.
Szia! Sajnos a cukorbetegek hajlamosabbak vetélni, koraszülni, és még a méhszáj is kinyilhat sokkal előbb.
Lantus és Novorapidot használok. Májusban teszteltem pozitívat, akkor 8 volt a HGA1c. Előtte 5 hónappal volt inzulinváltás, az szinte hatástalan volt.
Mihelyst javultak az értékeim azonnal terhes lettem.
2013-ban volt laparom PCOs miatt.
Jelenleg 7 a HGA1C-m.Most már nem védekezünk.
És Inolicot iszom április óta.Nagyon sokat segít.
Javaslom, hogy térj át a Insumanra, ez humán inzulin, terheseknek ezt szokták ajánlani, a gyereknek is jobb állítólag. Én nemrég tértem át a patronosról az előretöltött injekciósra, és mintha az éjszakainak nem lenne olyan jó a hatása, és most arra is gyanakszom hogy nem tárolják hűtőben a gyógyszertárban. De az is lehet a hormonoktól a lombik miatt.
Inofolikot én is használtam, te miben érzed a hatását?
Engem miómával műtöttek márciusban, és ez a második lombikunk már. Jó lenne ha végre sikerülne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!