Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetek terhes? Kérlek segites...

Lehetek terhes? Kérlek segitesetek!

Figyelt kérdés
A párommal régóta szeretnénk babát kb 1.5éve nem védekezünk de sajnos eddig nem sikerült.Azonban kb 2hete esküszöm mintha magzatmozgást éreznék.Van már egy 12 éves lányom tehát tudom milyen az biztos,hogy nem bélmozgás!!Elöször idegrángásra gondoltam vettem egy tesztet kb 2 hete ami negativ lett.Utána nem is foglalkoztam a dologgal de a mozgások csak nem mulnak sőt egyre többször érzem és egyre erősebben.Főleg amikor ülök és nyomja a nadrág a hasamat ottt ugy érzem mintha belülröl nyomkodnának vissza.Leginkább bal oldalon és középtájon érzem.Volt már igy valaki??Minden hónapban megjött de egyre többet mozog éshát a nadrágok is szűkek.Segitsetek.Elöre is köszi.
2010. febr. 3. 14:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Esetleg elmehetnél nőgyógyászhoz...? :-)
2010. febr. 3. 14:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Még egy teszt (ha egy darabot csináltál), és ha negatív, irány a doki (ha pozitív, akkor is)! Ha már magzatmozgás van, akkor tutira kéne legyen annyi HCG, amitől pozitív lesz a teszt, még délután is...
2010. febr. 3. 14:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha van már baba mozgás, akkor már nem mutatja ki a teszt a terhességet! Én kíváncsiságból csináltam egyet a 24-ik héten, és totál nega lett. Ha jól tudom, csak a negyedik hónapig mutatja a HCG-t Irány az orvos....
2010. febr. 3. 14:29
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válszokat holnap kézülök orvoshoz de egyenlöre nem tudom mit fogok mondani neki:S Nem csináltam másik tesztet azóta mert nem akartam foglalkozni vele és álltatni magunkat de egyre erősebbek ezek a mozgások.Nagyon izgatott vagyok:P
2010. febr. 3. 14:30
 5/10 anonim ***** válasza:
uccsó vagyok, majd írd ám meg, hogy mit mondott a doki :)
2010. febr. 3. 14:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Jesszusom ezt nem is tudtam!Nagyon nagyon örülnénk ha igy lenne!szoritsatok!ja és gratulálok a babákhoz:)
2010. febr. 3. 14:36
 7/10 A kérdező kommentje:
Oké mindenképp jelentkezem.
2010. febr. 3. 14:37
 8/10 A kérdező kommentje:
Ha esetleg vkinek volt még hasonló helyzetben akkor legyenszives ossza meg velem a történetét,hátha okosodom.előre is köszönöm.
2010. febr. 3. 15:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Pár hónapja olvastam egy kismama történetét, aki 18 hetesen tudta meg, hogy terhes, és ő is a magzatmozgásra lett figyelmes. A teszt negatív lett, mert mint már írták előttem, bizonyos idő után már szintén nem mutatja ki a teszt. Neki viszont kimaradt a mencije, csak ő azért nem foglalkozott vele, mert PCO-s volt, és azoknál gyakori jelenség, hogy kimarad. Úgyhogy irány a doki. Sok sikert, és majd írj, hogy mi volt!
2010. febr. 3. 16:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Hát itt vagyok.Voltam dokinál kb.4 hetes terhes vagyok:D Nem tudom mitöl mozog a hasam de akkor sem bélmozgás:P Viszont nagyon örülök jövő héten megyek UH-ra mert még nincs szivhang de már láttam a kis "tojást":)remélem minden ok lesz szoritsatok!
2010. febr. 4. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!