Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen tapasztalat milyen...

Milyen tapasztalat milyen nemű babát jelezhet?

Figyelt kérdés
Csipős, savanyú érzés: fiút jelzhet. 12+1hetes vagyok.
2008. aug. 18. 10:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
én is a savanyút kívántam minda két babavárásom idején és mind a kettő kislány lett
2008. aug. 18. 13:23
 12/16 anonim ***** válasza:

én mind a kettőnél úgy éreztem hgoy kislány és be is jött a harmadiknál ővele sajnos elvetéltem azt éreztem hogy kisfiú és az is volt szerintem az anyai és apai ösztönök jól működnek.

nagyon boldog babavárást kívánok nektek

2008. aug. 18. 13:25
 13/16 anonim ***** válasza:
En kislanyt szerettem volna,savanyut kivantam,az eretlen gyumolcsoket mind leettem a farol..a csiposet is imadom,de edesszaju is vagyok mint mindig..Mindenki meg volt gyozodve(pocakom alakjarol)hogy kisfiam lessz.Mult heten szerdan 26 hetesen kiderult hogy Kislany!En ereztem!
2008. aug. 18. 14:12
 14/16 A kérdező kommentje:
Az édeset sokan mondták, hogy kislánynál kivánnyák. Érdekes dolgok ezzek:).
2008. aug. 18. 14:41
 15/16 anonim ***** válasza:

En is erezten elso perctol kezdve,h fiam lesz annak ellenere hogy a szivem melyen kislanyt szerettem volna.

En nem kivantam sem az edesseget,annak ellenere h nagyon edes szaju voltam,sem a sos es csipos dolgokat...nallam az abszolut nyerok a gyumik es a hus :D (apja fia...hust hussal)...

...amugy en is inkabb bal oldalt erzem ot,de mar volt jobb oldalt is es egesz lent is ...ugyhogy az en pocimat mar korbe rukapalta...

Amugy hanyos nem voltam ...a hasam 3 hete kezdett el noni es az elmult 2 hetbe jottek ram az elso kilok.

Ja es a doki 16 hetesen tutira megmondta,h fiu...addig titkolozott az en picurom.

A babonakban en sem hiszek.

Gratulalok a babahoz!

24 hetes pocakos

2008. aug. 18. 16:22
 16/16 anonim ***** válasza:

Igazság szerint én nem nagyon hiszek az ilyenekben. Talán anyukámtól örököltem (Ő is így volt a bátyámnál), én szentül meg voltam győződve az elejétől fogva, hogy fiam lesz. Valahogy nem tudtam kimondani, hogy lányom...

Az UH-n 90%-ra azt mondták, hogy fiú (21 hetesen), Bár azért még nem festem kékre a babaszobát.

A kívánással kapcsoltban én mindent kívánok, van, hogy együtt a sósat az édessel, szóval szerintem ez nem mérvadó.

Boldog babavárást mindenkinek :)

23 hetes kismama

2008. aug. 19. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!