Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen tapasztalat milyen...

Milyen tapasztalat milyen nemű babát jelezhet?

Figyelt kérdés
Csipős, savanyú érzés: fiút jelzhet. 12+1hetes vagyok.
2008. aug. 18. 10:48
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Vagyis nagyon kivánom a csipős ételeket, és a savanyú dolgokat.
2008. aug. 18. 10:49
 2/16 anonim ***** válasza:
50%
szerintem ne nagyon higyj ilyenben,nekem is mindenki azt mondta hogy lányom lesz mert olyan a pocak állása,mert x-oldalon éreztem előszőr mozogni, 50-50% ,egyébként fiam lett.
2008. aug. 18. 10:55
 3/16 A kérdező kommentje:
Én nem igazán hiszek abban, hogy ez eldöntené. De annyi mindenki kiváncsi erre, és még sem olvasható sehol a tapasztalat amit a várandós nők éreznek. Nem találtam olyan oldalt, ahol beszámoltak volna arról ki mit érzet mikkor várandós volt, és végül milyen nemű lett a baba, csak a népi babónákból találgatnak.
2008. aug. 18. 11:00
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem semmi rosszullétem nem volt, a védőnőm mondta, hogy biztos fiú! És az is! De ez is véletlen, mert egy kolléganőm annyit hányt, hogy dolgozni sem tudott. Neki is fia van! Úgyhogy, erről ennyit...
2008. aug. 18. 11:08
 5/16 anonim ***** válasza:
68%
Áá, ne hidd el ezeket a babonákat. Ha nagyon kíváncsi vagy, 14-15 hét körül menj el 4D uh-ra, ott már talán megmondják, bár az enyém eldugta magát. Még most sem tudom, hogy fiú vagy lány, de nem is számít :) Üdv 24 hetes kismami
2008. aug. 18. 11:12
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én fiút várok. Amik a babonákból rám igazak. A pocakom formája, nem volt hányingerem, nem kerekedett ki az arcom, és baloldalon érzem őt általában. Ami nem jött be, én nem kívánom a sós, csípős dolgokat jobban, minden jöhet. Lehet ezek puszta véletlenek. Én amióta kiderült a terhességem biztos voltam a fiúban, megéreztem, de nem a babonák miatt. Minden jót! 25 hetes kismama.
2008. aug. 18. 11:20
 7/16 A kérdező kommentje:
Mindkét nemű babának kitáláltuk már a nevét, tehát nem foglalkoztat még, hogy milyen nemű lesz. De az anyai ösztöneim fiút josólnak, ezért kérdezném csak a tapsztalatokat. Mert szerintem van akinek bejön az érzés, van akinek peddig tény, hogy semmit nem jelent.
2008. aug. 18. 11:22
 8/16 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak: na ez az mivan , ha megérezzük. ezzel mi a helyzett, van olyan aki megérezte, és bejött neki?
2008. aug. 18. 11:23
 9/16 anonim ***** válasza:
Nekem bejött. Amikor az uh-os kérdezte, tudni szeretném a nemét, rávágtam, hogy már tudom fiú. Akkor azt mondta nekem, hogy sokan megérzik, és be is jön nekik. Pedig én a szívem mélyén kislányt szerettem volna, de persze nem bánom hogy így alakult. A barátnőm ő viszont, annyira biztos volt benne, hogy kislány, hogy amikor kiderült, hogy fiú sírva fakadt.
2008. aug. 18. 11:26
 10/16 anonim ***** válasza:

Nekem a párom mondta, hogy fiú. Én reménykedtem. De mindig mondtam neki, hogy akkor is ugyanannyira fogod szeretni ha kislány, erre ő meg mondta, hogy akkor is fiú. És hát fiúnk is lesz, aki megpróbált tegnap kibújni:D

Következőnek majd lányt remélünk.

2008. aug. 18. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!