Milyen tapasztalat milyen nemű babát jelezhet?
Figyelt kérdés
Csipős, savanyú érzés: fiút jelzhet. 12+1hetes vagyok.2008. aug. 18. 10:48
1/16 A kérdező kommentje:
Vagyis nagyon kivánom a csipős ételeket, és a savanyú dolgokat.
2008. aug. 18. 10:49
2/16 anonim válasza:
szerintem ne nagyon higyj ilyenben,nekem is mindenki azt mondta hogy lányom lesz mert olyan a pocak állása,mert x-oldalon éreztem előszőr mozogni, 50-50% ,egyébként fiam lett.
3/16 A kérdező kommentje:
Én nem igazán hiszek abban, hogy ez eldöntené. De annyi mindenki kiváncsi erre, és még sem olvasható sehol a tapasztalat amit a várandós nők éreznek. Nem találtam olyan oldalt, ahol beszámoltak volna arról ki mit érzet mikkor várandós volt, és végül milyen nemű lett a baba, csak a népi babónákból találgatnak.
2008. aug. 18. 11:00
4/16 anonim válasza:
Nekem semmi rosszullétem nem volt, a védőnőm mondta, hogy biztos fiú! És az is! De ez is véletlen, mert egy kolléganőm annyit hányt, hogy dolgozni sem tudott. Neki is fia van! Úgyhogy, erről ennyit...
5/16 anonim válasza:
Áá, ne hidd el ezeket a babonákat. Ha nagyon kíváncsi vagy, 14-15 hét körül menj el 4D uh-ra, ott már talán megmondják, bár az enyém eldugta magát. Még most sem tudom, hogy fiú vagy lány, de nem is számít :) Üdv 24 hetes kismami
6/16 anonim válasza:
Szia. Én fiút várok. Amik a babonákból rám igazak. A pocakom formája, nem volt hányingerem, nem kerekedett ki az arcom, és baloldalon érzem őt általában. Ami nem jött be, én nem kívánom a sós, csípős dolgokat jobban, minden jöhet. Lehet ezek puszta véletlenek. Én amióta kiderült a terhességem biztos voltam a fiúban, megéreztem, de nem a babonák miatt. Minden jót! 25 hetes kismama.
7/16 A kérdező kommentje:
Mindkét nemű babának kitáláltuk már a nevét, tehát nem foglalkoztat még, hogy milyen nemű lesz. De az anyai ösztöneim fiút josólnak, ezért kérdezném csak a tapsztalatokat. Mert szerintem van akinek bejön az érzés, van akinek peddig tény, hogy semmit nem jelent.
2008. aug. 18. 11:22
8/16 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak: na ez az mivan , ha megérezzük. ezzel mi a helyzett, van olyan aki megérezte, és bejött neki?
2008. aug. 18. 11:23
9/16 anonim válasza:
Nekem bejött. Amikor az uh-os kérdezte, tudni szeretném a nemét, rávágtam, hogy már tudom fiú. Akkor azt mondta nekem, hogy sokan megérzik, és be is jön nekik. Pedig én a szívem mélyén kislányt szerettem volna, de persze nem bánom hogy így alakult. A barátnőm ő viszont, annyira biztos volt benne, hogy kislány, hogy amikor kiderült, hogy fiú sírva fakadt.
10/16 anonim válasza:
Nekem a párom mondta, hogy fiú. Én reménykedtem. De mindig mondtam neki, hogy akkor is ugyanannyira fogod szeretni ha kislány, erre ő meg mondta, hogy akkor is fiú. És hát fiúnk is lesz, aki megpróbált tegnap kibújni:D
Következőnek majd lányt remélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!