35 hetesen 13 kg nem sok?
Figyelt kérdés
Mennyit fogok még hízni, idáig havonta feljött 1,5-2 kg, de a múlt hétfő óta már 1 kg-val vagyok több.
Nagyon vizesedek, lehet ha ez csak víz lenne a plusz 1 kg?
2008. aug. 18. 10:29
1/2 anonim válasza:
én 37.heten szültem,15kg jött rám,de mikor kijöttem a kórházból már csak 5kg volt rajtam...a viz is nyom súlyt,ha az lemegy min.2-3kgval könnyebb leszel,és ne a sulyoddal törödj, nem 35kg hiztál,hanem csak 13-at...eggyél iggyál ami jól esik,meg most a babóca is jobban fejlődik,többet nyom,azt is vedd számitásba
2/2 anonim válasza:
Én utolsó hónapban 4kg hiztam.összesen 15-öt,de szülés után 5 hónappal már visszaállt a súlyom a normálisra.Vigyázz a sós ételekkel /felvágottak,sajtok,kolbász,koviubi,sonka,májas/mert megkötik a vizet,egyél sok paradicsomot,káposztát,zellert-ezek természetes vízhajtók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!