Milyen nevet válasszunk?
Figyelt kérdés
Nemsokára kiderül kislány lesz e a babánk vagy kisfiú. Fiú nevet már találtunk de a lány névvel nem boldogulunk mert a párom vezeték neve elég különleges: Glózik. Egyszerűt szeretnénk nagyon tetszik a Zita, de nem tudom menne e hozzá és szeretném ha ajánlanátok párat. Már a pocakban is szeretnénk a nevén szólítani:)2010. febr. 3. 10:53
11/29 anonim válasza:
Szerintem a Rita hasonlít hozzá és jobban hangzik
12/29 A kérdező kommentje:
Húú nem is számítottam ennyi válaszra. Nagyon köszönöm sok a jó ötlet:)
2010. febr. 3. 11:20
14/29 anonim válasza:
Klára, Anita, Lilla, Fanni, Anna nagyon illik a vezetéknévhez szerintem.Minden jót Nektek!
15/29 anonim válasza:
ha nekem lányom lesz tuti Adelina lesz :)
17/29 anonim válasza:
Glózik Adél
szerintem nagyon jól hangzik. :)
18/29 anonim válasza:
szerintem a zita név jó választás a vezeték névhez
19/29 anonim válasza:
Azért majd írd meg hogy döntöttetek
20/29 anonim válasza:
A Glózik Adél név szerintem is jól hangzik. Én is inkább magánhangzóval kezdődő keresztnevet választanék, de szerintem a Zita sem rossz! Jó válogatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!