Szerintetek már fog látszani, hogy fiú vagy lány? Illetve már a vonásai hasonlítani fognak ránk?
Figyelt kérdés
16 hetes és 3 napos terhesen megyek 4D-és UH-ra.
Már nagyon várom, hogy meglássam őt:) Mindegy is, hogy fiú vagy lány, csak szeretném már a nevén szólítani.
2010. febr. 3. 10:21
1/12 anonim válasza:
Az én kisfiam ilyen korban már megmutatta magát, úgyhogy van esély, hogy a tiéteknek is kiderül a neme :). Hasonlítani nem hasonlított még senkire, sőt születése után sem. Csak önmagára :) Most 5 hónapos, és időnként felismerek benne 1-1 családtagot :)
2/12 anonim válasza:
Szia!Ha nem lesz olyan szégyenlős mint az én kislányom volt akkor látszani fog:-))Mi is ilyen idősen mentünk először 16+5hetesen,pont ezért hogy megtudjuk a nemét,de végig szorosan összecsukta a kis lábát.A kis arca viszont már szép volt,látszott a kis gomb orrocskája,pont mint az enyém:-)Mi a 18 hetes uhn tudtuk meg a nemét,illetve 22 hetesen voltunk még egy 4dn,ott már nem szégyenlősködött:-)))A vonásai viszont hasonlóak voltak mint a 16.hetin,úgyhogy már kialakul ilyenkorra szerintem.25 hetes kismami
3/12 anonim válasza:
Mi elég sokszor voltunk uh-n (4d-n is), mégis a szülőszobán derült ki, hogy lány. Viszont az arca mindig jól látszott, már a pocakomban is volt mosolygödröcskéje, mint a férjemnek. Cuki :)
4/12 A kérdező kommentje:
Remélem nem lesz szégyenlős :) Holnap végre, az apja is fogja őt látni!
2010. febr. 3. 10:32
5/12 anonim válasza:
Állítólag, ezt egy nődoki mondta, de tapasztalatai alapján a fiúk határozottabban megmutatják magukat; a lányok szégyenlősebbek :)) sima uh-n, 16 hetesen megmondták, hogy 99% hogy fiú, mert kis kukaca van a gyereknek:))
6/12 anonim válasza:
nekünk pont 16 hetesen derült ki hogy kisfiú.
7/12 anonim válasza:
Nekem sajnos még a 18 hetes genetikai Uh-n sem látták :(
De drukkolok Neked, hogy kiderüljön.
21 hetes kismama
8/12 A kérdező kommentje:
Tegnap voltunk és nagyon szépen bepózolt és megmutatta kukacát:)
Bár még valóban nagyon vékonyka volt és nem lehetett a vonásait szépen látni.
2010. febr. 5. 09:26
9/12 anonim válasza:
16.02-es vagyok. Gratulálok a kisfiadhoz! :)
Én tegnap voltam 21 hetesen a SOTE-n genetikán, nekem még ott sem tudták megmondani, igaz ott nem 4D volt. Készülök majd 4D-re én is, kb a 25-26. héten.
Mégegyszer gratulálok! :)))
10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm:) Lehet, hogy pár hét múlva nálatok is kiderül!
2010. febr. 6. 04:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!