Idegen macska ártalmas? Mit tegyünk?
szisztok!
3 hete derült ki hogy babát várok. nem vagyunk fiatalok, 34 éves leszek, és ez lenne az első babánk.
Olvastam hogy előfordulhat a macskáktól a toxoplazma fertőzés. nekünk házban van bent két kistestü kutyánk. ami viszont bosszant! van egy teraszunk, fedett, de nem körbekerített. a szomszéd macskája nyáron a hintaágyban tanyázott. nem is foglalkoztunk úgy vele. de aztán ami ma reggel volt az kivágta nálunk a biztosítékot. ki volt terítve az ülőkére egy paplan, szellőzni, mert ráömlött valami. ma reggel mit látok???? összeszarta és hugyozta a macska!!!!!!!!még annyira sem volt képes hogy lemásszon róla!!! mit tehetek? Mit mondjak a szomszédnak, akivel nagyon jó a viszonyunk!? Vagy csak én lihegem túl? és ha nyáron belepisil a hintaágyba amiben ülni szoktam, és a kezemmel hozzáérek a megszáradt vizelethez?
TI MIT TENNÉTEK??? én nem szeretnék egy picit sem kockáztatni, de ez nem mehet így!
Milyen undorító válaszokat kaptál kedves kérdező!
10.14-es!Én a te orrodat dugnám patkányfogóba, ugy, hogy levegőt se kapjál többet.
Minek rakod ki éjszakára a paplant!Főleg télen?
És talán ki kellene írtani az utcátokban is minden állatot, csak azért, mert te terhes vagy?!Ugyan hagyd már magad. Ne pakolj ki aztán kész.Az állatokat meg békén lehet hagyni. Inkább adj nekik enni!
Kedves utolsó válaszoló!
Te nem szoktál ruhákat szellőztetni télen? Nehogy már a saját !!!!!! kertemben ne teregethessem ki a paplant, ruhát vagy akármit! ezt te se, gondolod komolyan! és félreértettél! nem kell kiírtani mindent csak azért mert én terhes vagyok! remélem egyszer te vagy a hozádtartozód lesz terhes és akkor ugyanilyen véleményen leszel, s ugyanilyen bunkó választ kapsz!
tudod mit! ha csak egy százalék az esély hogy elmegy a babám, ha kell, kiírtok minden dögöt, minthogy elveszítsem azt ami talán az utolsó esély az életemben!De úgy látom te egy állatot többre becsülsz mint egy embert! kár hogy más nem így volt veled!!!!!!Inkább hallgattál volna!
S még valami! sugárzik az értelem a hozzászólásodból! Úgy gondolod hogy utálom az állatokat!? ha így lenne, már régen mmegöltem volna őket...de nem, eltűröm hogy telehugyozák, szarják a paplant! Mert neked ez a természetes!!!!S igazad van! miért akarok én szabadon élni a saját telkemen??? Miért háborodok fel a fenti eseten? sőt, legközelebb megsimogatom a macska buksiját és megdicsérem milyen ügyes volt!
No comment.........
CSak felvilágosítanék minden állatbarátot:
NEM kiírtani akarom a szomszéd macskáját mert azt megtehettem volna már anélkül hogy ide írok! én tanácsot kértem, de egyesek ezt is támadásnak vélik. csak tudnám hogy ha most nem teríthetek a teraszomra, akkor nyáron sem? mert a macska akkor is odajár????
A másik...azt hiszem aki volt terhes, az tudja hogy a higiénia, a baba egészsége mindenek felet!!! De vessetek meg ezért, vállalom! aki nem érti ezt meg, azt csak sajnálni tudom, annak valószínű nem ér többet a gyereke élete egy macskánál!Mellesleg a mi kutyáinkat is szoktam viccesen : lusta dögnek nevezni!
Még valami: minden évben felajánlok egy jelentős összeget a helyi menhelynek...akkor vajon tényleg gyűlölöm az állatokat????hmmmm, ezen gondolkodjon el az aki támadni akar!!
Köszönöm mindazok válaszát akik érdemlegesen segíteni tudtak :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!