Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyit mozog a babátok 25...

Mennyit mozog a babátok 25 hetesen? Lehet hogy az időjárás befolyásolja?

Figyelt kérdés
mióta megfordult a babám, ez kb 1 hete ( most van rossz irányban) nem mozog sokat. Igaz minden nap mozog, de piciket, és keveset,a lepény mellső falon tapad, de ettől én éreztem a mozgását. Múlthéten voltam uh,ott minden rendben volt, másfél héttel nagyobb a baba.
2010. febr. 3. 08:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Én is pont emiatt aggódtam most,tegnap kora este óta nem volt semmi kis mocorgás.Máskor este beindul,meg már reggel is.Épp elkezdtem aggódni,mikor egy fél órája bejelentkezett.Szerintem befolyásolja Őket ez a hideg idő.

Biztosan mozog a Babád,csak a lepény miatt nem érzed úgy.Nekem hátsó falon tapad,állitólag azt jobban lehet érezni.25+2hetes kismami

2010. febr. 3. 08:43
 2/3 anonim ***** válasza:
kicsit kevesebbet mozog mint az elmúlt napokban,de ettől függetlenül érzem őt,így nem idegeskedem.gondolom h neked is van olyan napod amikor lustább vagy.nahát őnála is vannak ilyen napok.
2010. febr. 3. 12:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Valamiért a hóesésben a babák kevesebbet mozognak, állítólag. Nos az enyém épp fordítva működik. Ha esik a hó (nálunk most is) meg sem áll. Máskor meg olyan nagyon nyugodt, hogy csak két három fészkelődő mozgást ad le, amikor testhelyzetet válthat. 25 hetes km
2010. febr. 3. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!