Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért fájok már napok óta? Az...

Miért fájok már napok óta? Az időjárás befolyásolja?

Figyelt kérdés
Majd szétszakadok a szeméremcsontomtól a gátamig már legalább 5 napja, főleg ülésből vagy fekvésből felkelésnél valamint hosszabb séta után érzem ha fekszem vagy pihenek akkor nem.
2009. aug. 31. 21:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is fájok odalent,már pisilni is félek,mert feszíti a buksiját,sztem a teliholdtól van,a 16 hónapos kisfiam sem bír magával,34 hetes vagyok.Te?
2009. szept. 2. 12:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia! Dettó! Nekem tegnap előtt a combomnál annyira begörcsölt, hogy a párom masszírozta ki, mert szinte mozdulni se tudtam. Tényleg, hány hetes vagy? Én 35. Már elég nehézkesen tudok nagyobb sétákat tenni, de azért erőt veszek magamon, az alvás is néha nagyon nehezen megy. De most már nincs sok hátra!:)

Kellemes babavárást és könnyű szülést!

2009. szept. 2. 16:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Én csak 26 hetes vagyok, de szintén nagyon nyilalgat :( Szombaton kezdődött és félek a héttől, mert most jönnek a frontok :(
2009. szept. 2. 16:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat akkor nem egyedül 'szenvedek' ettől. Bocsi de lemaradt 31 hetes vagyok.
2009. szept. 2. 18:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugyanezt érzem én is, 28 hetes vagyok és minden lépésnél fáj - pihenésre jobb lesz egy kicsit. Közben a pukkancs rúg valamimet a jobb oldalon belül, talán a májamat, nem tudom, de olyankor lefehéredek egy kicsit, ez új, eddig csak néha találta el a húgyhólyagomat vagy az egyik petefészkemet...
2009. szept. 2. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!