Tényleg befolyásolja a babot az idöjárás?
Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 18:38
2/7 A kérdező kommentje:
Babot a pocakban:))
2009. nov. 15. 18:49
3/7 anonim válasza:
En nem vagyok orvos es irto nagy tapasztalattal sem rendelkezem a babak teren, de szerintem igen.
Elore jelzonek nem mondanam, de szokott valtozni a mozgas az idojarassal egyutt.
Ha esos borongos az ido akkor O is csendesebb.
De lehet, hogy csak en gonolom, hogy azert van.
De szerintem irto erzekenyek az ilyenekre a gyerekek.
25 hetes elso babas kismama
4/7 anonim válasza:
A BABÁT? Igen, befolyásolja. És nem csak a pocakban, hanem utána is :-(
A babot nem hiszem. Annak mindegy milyen idő van :D
5/7 anonim válasza:
Én azt vettem észre, hogy amikor esős idő van, akkor sokkal többet alszik, mint egyébként, ezért ilyenkor nem is aggódom, hogy kevesebbet érzem. Bepótolja! 31 hetes kismami
6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat,tegnap nalunk egesz nap esett es a pocakom sem rezdult egyaltalan,este ereztem kisebb muzdulatokat de halvanyak voltak,s ezert gondoltam hogy az ido jaras miatt is lehet.22 kismama:)
2009. nov. 16. 09:38
7/7 anonim válasza:
Most már valamilyen szinten én is megnyugodtam ,mozog a kicsikém csak nem annyit mint szokott és egy én is megijedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!