Most tudtam meg hogy kb 4 hetes terhes vagyok, de 2 héttel ezelőtt voltam röntgenen és 4 napig antibiotikumot szedtem. Most nagyon aggódom hogy ez hatással volt a babára. Mikor tudom meg biztosan?
Figyelt kérdés
A jövő héten megyek orvoshoz. Nagyon aggódom.2008. aug. 18. 09:07
1/6 anonim válasza:
Szia! Én is ugyanigy voltam a terhességem elején.Még nem tudtam hogy terhes vagyok és voltam röntgenen és még MR vizsgálaton is! Szedtem a gyógyszereimet/allergia stb./Rá egy hétre tudtam meg hogy terhes vagyok és egy kicsit bepánikoltam.Az orvosom hiába mondta hogy nem lesz semmi gond én csak a 18.heti genetikai ultrahang után nyugodtam meg.Minden rendben van!! Nálad is igy lesz! MInden jót! 27 hetes kismama
2/6 anonim válasza:
Nem kell aggódnod.Sem az antibiotikum,sem a röntgen nem olyan veszélyes.A legtöbb nőnek terhesség alatt kell szednie valamilyen gyógyszert!Nem lesz baja a babának,nyugi!
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi a válaszokat.. Nagyon remélem hogy az én babócámmal is minden rendben lesz!!!
2008. aug. 18. 09:43
4/6 anonim válasza:
Én is szedtem antibiotikumot,amikor nem tudtam még,hogy laknak bent.
Nem minden gyógyszer ártalmas.
Jelentem a kisifam egészséges és gyönyörű!
5/6 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Csodálatos dolog anyának lenni! :)
2008. aug. 18. 10:37
6/6 anonim válasza:
én 4dbz antibiotikumot ettem meg 6 hét alatt,meg voltam tüdöszürön azt mondták lehet enni a gyogyszert,jövö héten megyek a 16hetes ultrahangra,izgulok nagyon én is remélem rendbe lesz minden mint a 12hetesen,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!