Valakinél jelentkezett a terhesség alatt tartós kéz-zsibbadás, esetenként a kézfej érzéktelensége?
Nekem az utolsó 2 hónap ilyen volt sőt fájt is.Kitartás természetes vizesedés miatt van.Szülés után egyből elmúlt pedig császároztak.
Vérnyomásod rendben van?Szoktál rosszul lenni?Engem be is fektettek toxémia miatt annyira bevizesedtem az utolsó 2 hétben.Pihenj sokat más ellenszer nincs rá sajnos :(
24-25. héttől végig zsibbadt, fájt mind a két csuklóm. Szülés előtt pár héttel már az ujjaim sem hajoltak be rendesen és a lábam is elkezdte az utolsó hétre. Szülésel kb. még aznap eltűnt az egész.
Szerintem a vizesedéstől, nyomástól ideiglenes alagút-szindróma miatt csinálja ezt a kéz. Fáslizd, borogasd, az jó neki.
Szia!
Nekem is volt ilyen,a 30.héttől....senkinek nem kivánom...
Nekem is azt mondták,ha megszülök elmúlik,de hol volt még a szülés.....
Aztán megszültem,természetesen nem múlt el.Elmentem egy hozzáértő dokihoz,ahol kiderült,carpalis-alagút szindróma van mindkét kezembe,a terhesség során alakult ki,meg kellett műteni.Azóta szerencsére nincs ilyen baj,frontoknál picit érzékeny néha,de ez legyen a legkevesebb ahhoz képest,milyen fájdalmaimm voltak a 30.héttől....
Persze kivánom hogy neked ne ez legyen a bajod,csak leirtam hogy nálam ugyanez volt,a fogkefét se tudtam megfogni...stb,és ez lett belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!