Zsibbadnak a végtagjaim. Normális ez? 29hkm.
Figyelt kérdés
Pár napja kezdtem érezni, hogy zsibbadnak a kezeim, akkor még csak éjszaka, vagy pihenésnél. Azonban tegnap óta már napközben is, és már nem csak a kezeim, hanem a lábam is. Ma mosogatás közben a lábamban végig szurkáló érzés volt. Most, hogy ülök itt a számítógépnél végig zsibbad a lábam. Mennyire normális ez? A vérnyomásom magas, gyógyszeres kezelést kapok rá. Holnap elmegyek a háziorvoshoz, de érdekelne a Ti véleményetek, tapasztalataitok.2013. nov. 25. 12:07
1/7 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, azért van, mert a baba úgy helyezkedett, hogy nyom valamilyen idegszálat. Mindig megpróbáltam, onnan elsimogatni, odébb-tessékelni.
2/7 Tica0121 válasza:
Nekem kb a 31. héttől egészen szülés után egy hónappalig zsibbadt a kezem/karom. Először nekem is csak éjszaka, majd nappal is az ujjaim, majd az egész karom. Jelezd az orvosodnak, de nekem azt mondta az enyém, hogy sokszor előfordul terhesség alatt, van is valami neve, de már elfelejtettem... ne aggódj, nem lesz baj, de azért sűrűn nézegesd a vérnyomásodat is, nehogy magas legyen.
3/7 anonim válasza:
Nekem is előfordult kb. akkor mint neked, most 37 hetes vagyok de már legalább 1.5 hónapja elmúlt.
4/7 anonim válasza:
Nekem a lábam zsibbadt nagyon sokat, de az orvos szerint normális, úgyhogy nem foglalkoztam vele külön, mert a mindennapokban nem zavart. Szülés után elmúlt, semmi baj nem volt belőle.
5/7 anonim válasza:
Kéztő alagút szindróma nekem is volt, az egész alkarom elzsibbadt hüvelykujjtól könyökig.
De hogy a lábad mitől zsibbad, azt nem tudom. Lehet, hogy a vizesedés miatt érzed, nyomhat egy ideget.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából a terhességi toxémiától félek nagyon. Negpróbálom megbeszélni a háziorvosommal, hogy hetente nézzünk vizeletet. A vérnyomásom gyógyszerekkel kb. 140/90 szokott lenni. :( Sajnos a lábam is elkezdett dagadni.
2013. nov. 25. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!