Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 36. hétben járok. Rendkívül...

36. hétben járok. Rendkívül zsibbadnak a végtagjaim, leginkább a bal karom, kézfejem. Kínlódom. Hétfői BPD értékem:91.5 mmm meddig húzom még?

Figyelt kérdés
2009. jan. 10. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Szió!

Én most a 39. hétben vagyok, s kb a 25. hét óta küszködök a zsibbadással. Az ujjaimat már lassan behajlítni sem tudom.

Mióta zsibbadsz?

Utalhat arra is, hogy hamarosan vizesedni fogsz!!

A 36. héten a BPD nálam 94 mm volt.

2009. jan. 10. 20:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Szió! Egy hete zsibbadok, már a karomban csontjaim is fájnak, úgy sajognak. Hol szülsz? Málnalevél teát iszogatsz már? Homeopátiás bogyikat szedsz?
2009. jan. 10. 20:45
 3/6 anonim ***** válasza:

A Flór-Ferenc kórházban fogok szülni.

Nem szedek és nem iszom semmit.Hidd el, mikor eljön az ideje a babó kifog bújni.

Azért ellenőrizgesd a lábad, hátha vizesedik. Jól nyomd az újjad a bokád fölé!!!

2009. jan. 10. 21:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Semmi vizesedésre utaló jel nincsen rajtam, pedig nyomogatom...most is annyira el van zsibbadva kezem, hogy a klaviatúra billentyűit alig bírom megnyomni.
2009. jan. 10. 21:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Reggel én is így jártam a redőnnyel, egyszerűen nem tudtam felhúzni!

De Ne aggódj a szülés után teljesen el fog múlni!

Sajna addig ki kell bírni!

2009. jan. 10. 21:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló volt, a vége felé sokszor fogni is alig tudtam, reggel meg felállni volt nehéz, mert a talpam annyira kivolt a pihentetés utáni hirtelen használatba vételkor. És sajnos nem akar múlni - már most 10 hetes akisfiam és még mindig zsibbad reggelente. Igaz már nem annyira, de igazából nem sok változás... Alig várom már, hogy jobb legyen, de a szobában alvó Bogyóka feledteti velem. :-)
2009. jan. 10. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!