Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Üres petezsákkal mindenképp...

Üres petezsákkal mindenképp megműtenek?

Figyelt kérdés
Kaptam beutalót,de az ünnepekbe nem akarok bemenni a kórházba,ne barmoljanak össze.Ha hétfőig nem történik semmi,bemegyek,de ma már biztos nem.Kiürülhet egy hét alatt?
2014. dec. 22. 10:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Uhhh, mha bemész, reggel megműtöttek volna, délután kint vagy...

Mennyi idős lennél? Mindenképp műtét lesz? És ha karácsonykor kezdesz el kínok között vetélni? Én biztos nem mernék így maradni az ünnepekre...

2014. dec. 22. 10:55
 2/7 A kérdező kommentje:
Mivel még nem szültem,két napos a dolog.Ma már úgyse nyúlnának hozzám,holnap laminária,szenteste meg siet minden doki haza.Te bemennél?
2014. dec. 22. 11:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Engem is ures petezsakkal mutottek. Bementem a korhazba, de. megmutottek es du. mar johettem is haza. Lelkileg borzalmas volt, de testileg egyaltalan nem viselt meg. Ezek szerint korhaza valogatja. Nekem is elso terhessegem volt.

2014. dec. 22. 14:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok, azt kifelejtettem h reggel mentem be es aznap mutottek is. En nem biztos h varnek jovo hetig, mert ahogy az elso irta, mi lesz akkor ha a heten elkezdessz verezni...
2014. dec. 22. 15:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Pontosan azt várom,hogy magamtól kitisztuljak,és ne kelljen műtét.Erre vonatkozik a kérdésem,ha nem tünt volna fel!
2014. dec. 22. 16:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Kérdező nagyon arrogáns vagy. A dokid mit mondott? Várhatsz, vagy azonnal menned kell? Nem derült ki hány hetes vagy?

Sokkal több gondot okozhatsz magadnak, egyáltalán nem biztos, hogy magától kitisztul, maradhatnak bent szövetdarabok, amik komoly gondot okozhatnak.

Ha tegnap este bementél volna, ma délben már otthon lehetnél. Ha most bemész, holnap délre otthon lehetsz. Te tudod, hogy mit kezdesz az egészségeddel, és az életeddel. De attól még, hogy nem azt írjuk amit hallani akarsz, nem kell arrogánsan viselkedni. A kérdésedre a válaszom, szerintem nem, NEM tisztulsz ki magadtól.

2014. dec. 22. 17:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Tapasztalat: 3 vetélésen vagyok túl

volt amikor be se indult, csak üres petezsk miatt kellett, volt h beindult, de akkor is megműtőttek. Jobb egy tisztító műtét a dokim szerint, mert így nagyobb az esélye hogy nem marad bent valami nem oda illő dolog

2014. dec. 26. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!