Szerintetek? Mensi szerint lassan 9, uh szerint 5-6 hetes 15 mm-es petezsákkal. Nem láttak életjelenséget
Ez is a te kérdésed igaz?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__vetele..
Az előző kérdésben egy szóval sem írtad, hogy elvileg már 9 hetes vagy. Mert azért így már más a leányzó fekvése, így már bőven kellett volna szívhangnak lennie.
A fenti kérdésed kiírásánál még biztattalak, hogy 5-6 hetesen nem törvényszerű a szívhang, de már 9 hetesen az! Úgyhogy akkor valószínű elhalt a magzat. Holnap mindenképp keress fel egy másik dokit, mert ha magától nem távozik, akkor eü kaparást kell végezni.
Nekem 7 hetesen már petezsák és szikhólyag is látszódott és már nem is petezsákot mértek, hanem ülőmagasságot, ami 11 mmm volt és volt már szívhang is!
Vagy baj van, vagy nagyon későn volt peteérésed és később estél teherbe.
Nekem hosszú a ciklusom, ezért egyik terhességnél sem a kimaradt mensi utáni 7. héten látták a szívhangot, hanem később, és a másodiknál már nem is aggódtam emiatt! Ha uh szerint 5-6 hetes, akkor kb egy hét múlva már látszódni fog, ha minden rendben. Addig meg ne izgulj.
Mikorra hívtak vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!