Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mik az előnyei a kókuszmatracnak?

Mik az előnyei a kókuszmatracnak?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kemény és jól szellőzik ^^ Meg szerintem nem is allergizál ^^
2010. febr. 2. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
igen én is ezt mondom amit az elözö válaszolo. pont a jol szellözés miatt ajánlják és abban nem lesznek poratkák sem és egyéb dolgok amik allergiát okozhatnak
2010. febr. 2. 21:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
kemény :) utálta is a lányom, üvöltött, ha ágyba tettem
2010. febr. 2. 21:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kislányom csak hason hajlandó elaludni, valahogy biztonságosabbnak érzem a kókuszmatracot, mint ha szivacs lenne alatta.
2010. febr. 3. 13:43
 5/7 anonim ***** válasza:
48%

Már hogy ne lennének benne poratkák? Azok mindenhol vannak, sajnos a kókuszban is...

egy allergiás

2010. márc. 4. 13:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekünk is az van, 16 hós a fiam, és nem egyszer alszik 14 órát éjjel, de a minimum a 12, úgyhogy nem lehet olyan rossz.

Mivel keményebb, nem süpped be, jól megtartja a gerincét.

2010. márc. 4. 14:30
 7/7 anonim válasza:

kókusz:

- kemény (hason fekve meg kell emelnie a testét a kis tüdejével, mert a matrac nem fog süppedni, így nehezen kap levegőt)

- penészedik (mondják, hogy légáteresztő, stb.) mondjanak amit akarnak, ettől még 6-12 hónap után penészedik. (a falat is éri levegő mégis penészedik)

- magyar gyereknek más kontinensről származó dolgon feküdni... pfff alma nem terem Afrikában itt meg nem terem kókusz. Higgyük el, megvan az oka!

Persze a szivacs se természetesebb, de ha valaki ilyen gondolkodású akkor tegyen alá szalmát. :D (viccesen hangzik, de a kókusz is ilyen hülyeség, csak olyan emberek mondják, hogy nem akiket komolyan veszünk)

Nincs egyetlen egy jó tulajdonsága se. Arról nem beszélve, hogy ennek ellenére drága.

Jobban megéri tudatos vásárlónak lenni.

2010. aug. 6. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!