Milyen előnyei vannak, ha télen terhes az ember?
Szia!
Én is így voltam terhes...most áprilisban született a kisfiam.Nem láttam sok előnyét,csak annyit,hogy nem volt melegem.Nekem nem dagadt a lábam,így jók voltak a csizmáim,de az öltözködés...a kabát,hogy vegyek-e vagy ne,mert úgyse tudom használni utána,felhúzni a csizmán a zippzárt stb.Szóval annyira tényleg jó,hogy nincs meleg,és reméljük nem lesz nagy hideg sem.:-)
Én télen voltam terhes, egyetlen előnye volt, h senki sem tudta, hogy terhes vagyok, a kabát és a sok ruha jól eltakarta. Aztán mikor az utcánkban meg a házban (társasházban lakunk) megláttak a gyerekkel, rettentően csodálkoztak, hogy honnan "vettem" a gyereket, mert nem is tudták... :))
Előnye még, hogy rövidebbek a nappalok, többet lehet pihenni! :) Gratula a babához!
Szia!
Nekem is most áprilisban született a manóm. Engem nagyon fűtött a gyerek :) rosszul voltam igy is olyan melegem volt. Tehát szerintem csak ez az előnye, hogy nincs meleg.
Nekem a lábam nem dagadt,és nehezen,de le tudtam hajolni cipőt húzni.:)Jó volt,h nem volt annyira melegem-bár sokszor mászkáltam kigombolt kabátban:))),de a latyakban,hóban,jégen mindig féltem,h elesek.A kabát nem olyan sarkalatos,hacsak nem kifejezetten szűk-rövid kabátjaid vannak,nekem az ikrek-extrém nagy pocak- is belefértek egy normál dzsekibe.:)Terhes harisnya helyett nagyobb méretet vettem,és a hátulját húztam előre-ahol a két csík van-így nem nyomta a pocakot,és nem került egy vagyonba.:)Persze sarok nélkülivel lehet csak megcsinálni.
Inkább a babával nehezebb,bár április már nem olyan vészes.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!