Sasszemű kismamák, ti láttok szikhólyagot?
(Mindkettőnél a jobb alsó csücsökben dereng valami, de a doki nem mondta, hogy látja, és nem nem kérdeztem.)
Köszi a válaszokat!
Ja, bónuszkérdés: 5+0 hetesen reális a 11 mm-es petezsák?
nekem 6-7 hetesen 20 mmes volt de ilyen fiatal terhessegnel még semmit nem számit a méret, a dokik szerint nekem utana 2 hetig szinte nem is fejlodott ugyh a 8. heten lefokoztak ujra 6 hetesnek (hosszabbak a ciklusaim es valoban volt lehetseges kesobbi fogantatasi idopontunk is). valojaban teljesen mindegy mekkora, gyorsan behhozza a lemaradast de nagy elteresek lehetnek.
szikholyagot nem latok de nekem se lattak csak a 12. hettol a maganrendelesen ahol kicsit jobb volt a gep
első válaszoló, szerintem te az embrió méretére gondolsz :) az nekem 6+6 hetesen volt 9 mm.
petezsákokkal nincs tapasztalatom, mert akkor mentem elsőre és már nem mérték, de szerintem reális
az első képen mintha látnám egyébként, meg a másodikon is van egy pici homályos valami, viszont a tetején is. Ezért nehéz eldönteni. De minden rendben lesz :))
Első, neked vagy később fogant a babád, és azért volt csak ekkora petezsákod, vagy nem a petezsák, hanem az embrió volt akkora. Ilyenkor már, ha valóban kb. akkor fogant a baba, mint ahogy a nagykönyvben van, nem csak petezsák van. Nekem 6+4 hetesen 5,2 mm-es, pulzáló embrióm volt.
Kérdező: mintha én is látnék ott valamit, ha nem lenne ilyen távoli a kép, talán ki is lehetne venni a szikhólyagot. Mindenesetre ha nem is az, 5 hetesen a petezsák is teljesen jó.
10 hetes
Köszi #5!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!