Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sasszemű kismamák, ti láttok...

Sasszemű kismamák, ti láttok szikhólyagot?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

(Mindkettőnél a jobb alsó csücsökben dereng valami, de a doki nem mondta, hogy látja, és nem nem kérdeztem.)

Köszi a válaszokat!

Ja, bónuszkérdés: 5+0 hetesen reális a 11 mm-es petezsák?

2014. dec. 21. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:
A masodik kerdesed komolyan erintett.nekem 6+6 hetesen volt 8,7mm. Es az is ugy hogy a gep dobpta ki h az a meret annyinak felel meg.mm-ek szamitanak az elejen.vagy nagy babad lesz vagy elvagy szamolva
2014. dec. 21. 16:27
 2/7 anonim ***** válasza:

nekem 6-7 hetesen 20 mmes volt de ilyen fiatal terhessegnel még semmit nem számit a méret, a dokik szerint nekem utana 2 hetig szinte nem is fejlodott ugyh a 8. heten lefokoztak ujra 6 hetesnek (hosszabbak a ciklusaim es valoban volt lehetseges kesobbi fogantatasi idopontunk is). valojaban teljesen mindegy mekkora, gyorsan behhozza a lemaradast de nagy elteresek lehetnek.

szikholyagot nem latok de nekem se lattak csak a 12. hettol a maganrendelesen ahol kicsit jobb volt a gep

2014. dec. 21. 16:35
 3/7 anonim ***** válasza:

első válaszoló, szerintem te az embrió méretére gondolsz :) az nekem 6+6 hetesen volt 9 mm.

petezsákokkal nincs tapasztalatom, mert akkor mentem elsőre és már nem mérték, de szerintem reális

az első képen mintha látnám egyébként, meg a másodikon is van egy pici homályos valami, viszont a tetején is. Ezért nehéz eldönteni. De minden rendben lesz :))

2014. dec. 21. 16:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!!
2014. dec. 21. 16:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Első, neked vagy később fogant a babád, és azért volt csak ekkora petezsákod, vagy nem a petezsák, hanem az embrió volt akkora. Ilyenkor már, ha valóban kb. akkor fogant a baba, mint ahogy a nagykönyvben van, nem csak petezsák van. Nekem 6+4 hetesen 5,2 mm-es, pulzáló embrióm volt.

Kérdező: mintha én is látnék ott valamit, ha nem lenne ilyen távoli a kép, talán ki is lehetne venni a szikhólyagot. Mindenesetre ha nem is az, 5 hetesen a petezsák is teljesen jó.

10 hetes

2014. dec. 21. 16:44
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi #5!

Boldog babavárást!

2014. dec. 21. 16:47
 7/7 A kérdező kommentje:

Rázoom-oltam, talán így jobban látszik (ha egyáltalán van minek látszania.)

[link]

2014. dec. 21. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!