12 hetesen nem küldött el az orvos vérvételre. Kötelező lett volna?
Figyelt kérdés
16 hetesen egy kismama mondta, hogy ő volt addig nekem eszembe sem jutott volna.
Uh-án voltam.
2010. febr. 2. 17:41
1/4 anonim válasza:
Semmi nem kötelező számodra a terhesgondozás során és nem is ez a lényeg. Ha még nem voltál vérvételen az előző hetekben sem, szerintem hasznos ha kérsz beutalót. Lehet, hogy mástól kellene akkor nem a nőgyógyásztól. Védőnő stb.
Az meg biztos nem baj, ha 1-2 héttel később mész.
2/4 anonim válasza:
Ilyenkor még nem számít, hogy mikor mész, mert az első vizsgálat nincs időponthoz kötve, csak az AFP és a cukorterheléses labor időhöz kötött. Szóval semmiről se késtél le. ilyenkor csinálnak egy teljes vérképet, megállapítják a vércsoportot és kész. Nálunk minden beutalót a védőnő adott, az orvossal ő íratta alá.
3/4 A kérdező kommentje:
Megnyugtattatok, hogy nem maradtam le semmiről:)
16-os vérvétel AFP megvolt. Nálunk a nőgyógyász adja a beutalót.
2010. febr. 3. 08:32
4/4 anonim válasza:
En a 14ikben vagyok es meg 1 vervetelem sem volt.Jovo 7 penteken kell csak mennem ha akkor sem mondja akkor mar magamtol fogok kerni vervetelt mert akkor mar a 16 ikban leszek.lehet arra var.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!