Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor küld el először az...

Mikor küld el először az orvos vérvételre?

Figyelt kérdés
Jövő héten megyek orvoshoz először 6 hetes vagyok. Magán rendelés. Számíthatok rá, hogy másnap el fog küldeni a kórházba vérvételre? Dolgozom minden nap és még a munkahelyen nem tudják a babát. Délután nem veszik le a vért?
2011. ápr. 19. 14:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Sajnos nem veszik le a vért délután, mert reggel van labor. Én is hat hetesen voltam először vérvételen, de én reggel a labor nyitásra oda mentem. A melóhelyeden mond azt, hogy általános vérvételre küldött el a háziorvos. kb 5 perc alatt leveszik a vért, ha korán odamész
2011. ápr. 19. 15:02
 2/10 A kérdező kommentje:
És már másnap elküldött?
2011. ápr. 19. 15:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Nálam úgy volt, hogy megkaptam a beutalót vérvételre, de ez nem volt dátumhoz kötve, akkor mentem amikor akartam, az volt a lényeg, hogy a következő időpontra mikorra visszarendelt ellegyen intézve. Délután sajnos nem tudod elintézni, csak reggel van vérvétel.
2011. ápr. 19. 15:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem a kombinálthoz vettek először 12 hetesen,de ez megyénként eltérő,mindenhol másképp van,Ha holnap elküld,találj ki valamit a munkahelyeden,pl.elájultál,és a háziorvos elküldött egy teljes vérképre stb.
2011. ápr. 19. 15:15
 5/10 A kérdező kommentje:
A másik kérdésem az lenne, hogy én Debrecenbe megyek magándokihoz, és Nyíregyházi vagyok, hová fog küldeni vérvételre vagy majd NST-re?
2011. ápr. 19. 15:19
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen már másnap elmentem. Nem csináltattam kombinált tesztet 12 hetesen, mert szerintem felesleges. Ezek genetikai betegségek amiket néznek, az én családomban, hála nem volt ilyen, vagy hasonló beteg ember. Az afp-m is rögtön jó lett.
2011. ápr. 19. 15:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem fogalmam sincs, hogy akkor hova kell menned, pestkörnyéki vagyok
2011. ápr. 19. 15:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Második válaszoló vagyok,és Nyíregyi.Itt Nyíregyen van csak a 12.héten,akkor kérd ide a vérvételt ha lehet.
2011. ápr. 19. 15:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja bocsi,a 3.voltam
2011. ápr. 19. 15:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem csak 16 hetesen kell majd menni vérvételre.
2011. ápr. 20. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!