Ha valaki elvetélt 4 nap után lehet pozitív az eredmény? Vagy ott maradt a baba?
Figyelt kérdés
2008. aug. 17. 20:19
1/7 A kérdező kommentje:
Nekem késett 3 napot, de nem csináltam tesztet, eszembe sem jutott hogy terhes lennék ami nem kizárt és örülnénk természetesen neki, de alig volt menzim, nem volt görcs és darab benne, ezért úgy gondoltam csinálok egy tesztet. Halványan de + lett (most este csináltam). Holnap megyek is dokihoz.
2008. aug. 17. 20:21
2/7 A kérdező kommentje:
Szerintetek??????
2008. aug. 17. 20:34
3/7 anonim válasza:
Csak azt nem értem hogy jön ide az hogy elvetéltél? Szerintem a legvalószinűbb az hogy terhes vagy és közben kicsit megjött, ilyen előfordul. A vérzés még nem feltétlenül vetélés, főleg hogy irtad is, hogy gyengébb is volt és még görcsökkel sem járt. A terhesség elején sokaknak van vérzésük a ciklus idején. De minél előbb nézesd meg dokival.
4/7 anonim válasza:
Így van, lehetsz terhes. Sokan véreznek az elején. Menj dokihz.
5/7 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon remélem, holnap reggel megyek is a dokihoz. Már volt spontán vetélésem, de az nem ilyen volt! Olyan jó lenne ha a doki megerősítene abban hogy ott a babó! Igaz nem most terveztük de olyan jó lenne!!!
2008. aug. 17. 21:38
6/7 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál és ott a petezsák! kaptam utrogestant a vérezgetésre. Ez tutira segít?
2008. aug. 18. 22:14
7/7 anonim válasza:
Majdhogynem mindenkinek ezt irják fel. Nem volt még panasz rá. Ne aggódj, nem lesz baj,gratulálok!
29 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!