Mikortól mondható biztosnak a terhesség?
Az abortusz miatt ne aggódj.
Nekem a terhesség előtt 8 évvel volt abortuszom, papírforma szerinti tökéletes terhességem volt, 37.hétig dolgoztam pultosként.
Én a pozitív teszt után rögtön mentem dokihoz.
A pozitív tesztet elhiheted, igen, terhes vagy! Gratulálok!
Ha annyira aggódsz elmehetsz. De még nem sok mindent látna. 7-8. héten érdemes menni mert akkor szívhang is van elvileg.
6. héten max azért mennék h megnézze h jó helyen van e vagyis h nem méhen kívüli.
Mensi kimaradása után két héttel bőven elég menni. Én úgy jártam,hogy korán mentem,még petezsák se volt,meg semmi,és 3hétig izgulhattam!
39hkm
Szerintem 7 hetes kor előtt nem érdemes menni, mert nem biztos, hogy lesz szívhang, és csak beparázol. Számold ki, hogy az utolsó mensid első napjától mikor telik le a 7 hét, és kb. akkorra kérj időpontot. Én is kerek 7 hetesen voltam, volt már pulzálás, pedig a baba 3 nappal később fogant, így kisebb is volt ennyivel, mert hosszabbak a ciklusaim 28 napnál.
A "mintha meg akarna jönni" érzés normális, 2-3 hétig még biztos fogod érezni, lehet, hogy tovább is, ez a koraterhességnél gyakori. A 9 évvel ezelőtti abortusz szerintem nem nagyon befolyásolja a dolgokat, de az orvosnak majd említsd meg, bár rá is fog kérdezni, hogy voltál-e már terhes.
Most a legnehezebb rész jön: várni. Addig is, válassz egy terhesvitamint, és szedj napi 1-et.
Igen, ha kellemetlennek érzed, szedd nyugodtan, ártani nem fog. Gratulálok, boldog babavárást :)
4-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!