Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikortól mondható biztosnak a...

Mikortól mondható biztosnak a terhesség?

Figyelt kérdés
Ma teszteltem pozitívat a nem vart utáni 4. Napon. Mar azt hittem nincs baba, mert fájdogàl a hasam mintha meg akarna jönni, csak nem olyan erősen. Mikortól mehetek dokihoz? Aggòdom picit mert lassan 9 éve volt egy abortuszom.

2014. dec. 18. 19:54
 1/10 anonim ***** válasza:

Az abortusz miatt ne aggódj.

Nekem a terhesség előtt 8 évvel volt abortuszom, papírforma szerinti tökéletes terhességem volt, 37.hétig dolgoztam pultosként.

Én a pozitív teszt után rögtön mentem dokihoz.

A pozitív tesztet elhiheted, igen, terhes vagy! Gratulálok!

2014. dec. 18. 20:01
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha annyira aggódsz elmehetsz. De még nem sok mindent látna. 7-8. héten érdemes menni mert akkor szívhang is van elvileg.

6. héten max azért mennék h megnézze h jó helyen van e vagyis h nem méhen kívüli.

2014. dec. 18. 20:02
 3/10 anonim ***** válasza:

Mensi kimaradása után két héttel bőven elég menni. Én úgy jártam,hogy korán mentem,még petezsák se volt,meg semmi,és 3hétig izgulhattam!

39hkm

2014. dec. 18. 20:03
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem 7 hetes kor előtt nem érdemes menni, mert nem biztos, hogy lesz szívhang, és csak beparázol. Számold ki, hogy az utolsó mensid első napjától mikor telik le a 7 hét, és kb. akkorra kérj időpontot. Én is kerek 7 hetesen voltam, volt már pulzálás, pedig a baba 3 nappal később fogant, így kisebb is volt ennyivel, mert hosszabbak a ciklusaim 28 napnál.

A "mintha meg akarna jönni" érzés normális, 2-3 hétig még biztos fogod érezni, lehet, hogy tovább is, ez a koraterhességnél gyakori. A 9 évvel ezelőtti abortusz szerintem nem nagyon befolyásolja a dolgokat, de az orvosnak majd említsd meg, bár rá is fog kérdezni, hogy voltál-e már terhes.

Most a legnehezebb rész jön: várni. Addig is, válassz egy terhesvitamint, és szedj napi 1-et.

2014. dec. 18. 20:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Itt ülök egy órája a konyhában... nem hiszem el hogy a legszebb karácsonyi ajándékot kaptam idén. :) holnap azert csonalok megegy tesztet.aztan megyek terhes vitaminert. :) ugy tudom a magne b6 segithet a gorcsok ellen. Mit gondoltok?
2014. dec. 18. 20:14
 6/10 anonim ***** válasza:

Igen, ha kellemetlennek érzed, szedd nyugodtan, ártani nem fog. Gratulálok, boldog babavárást :)

4-es

2014. dec. 18. 20:17
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ma éjszakás lettem volna, de nem mentem dolgozni, mert razópad melett kellene es felek hogy a rezges nem tul jo a a picinek. Szerintetek jol tettem? Most lelkiismeret furdalaaom van...a teszt nem tevedhet. Idegesito ez a hasszurka. Felek hogy mindjar megjon...semmi panaszom nincs csak a melleim fajnak. De azok mindig szoktak mielott megjon is. A masodik csik olyan kozeperos szinu lett. Az is 3rveny3s gondolom mert kb 1 perc utan mar latszott...biztos idegesito vagyok mar. Bocsanat! :)
2014. dec. 18. 21:17
 8/10 anonim ***** válasza:
A rázkódás ilyenkor még nem tud ártani neki, jelenleg egy masszívabb sejtcsomó. Hozzá képest rengeteg lágyszövet van körülötte. A második trimesztertől már lehet rá hatása, akkorra lesz akkora tömege.
2014. dec. 18. 22:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is 4-5. héten folyamatosan úgy éreztem meg fog jönni, ez a "na mindjárt, most mindjárt tényleg megjön" és kerestem a bugyimon a vért. Ennyire paráztam a teszt után. De nem jött meg azóta sem, már 4 hónapja :) A görcs normális több doki is mondta. Az abortusz nem befolyásol semmit de ezt az orvosoknak mondani kell majd
2014. dec. 18. 23:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Reggel megcsináltam a digitalis tesztet, igy most elvileg 4-5 hetes vagyok. Jovohetre kaptam nogyogyaszhoz idopontot. :) a haziorvos sddog is kiirt hogy ne krlljen a gyarban meloznom. Boldogsag van, de azert marnagyon varom az uh-t...kellrmes hezveget nektek
2014. dec. 19. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!