A 35. hét után sokat nő még a pocak?
Figyelt kérdés
35 hetes vagyok, és hatalmas a pocakom.123 cm.Nő még a 40.hétig?Éppen hogy feltudom húzni a kabátomon a cippzárt,nem akarok erre a pár hétre újat venni:(2010. febr. 2. 14:40
1/4 anonim válasza:
Ez mindenkinél más. Én a 36.héttől semmit nem változtam, se súlyra, se centire, se sehogy. A babám mégis nőtt bennem :)
39+3.hétre szültem.
Én december elején szültem, és én sem akartam nagyobb nagykabátot venni, így nagyon vastag pulcsikat húztam, és úgy rá a kabátom, amin nem volt felhúzva a cipzár. Bár sokat nem voltam az utcán, mindenhova kocsival jártam..
2/4 anonim válasza:
Nekem még sokat nött! Volt is ideje,mert 40+6 hétre született.
3/4 anonim válasza:
Nekem is sokat nőtt még a pocakom.Én azon veszem észre, hogy abszolút nem látom a köldököm, és a lányom utáni/3 éves/ csíkok mellé 37 hetesen újak jelentek meg.Szana szét szakadt a hasam, hátulról meg alig látni, hogy terhes vagyok.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nekem is tiszta csík lett a pocakom, szinte nincs olyan hely rajta, ami a régi:(Nagyon bánt, mert tényleg ronda...de remélem majd valamelyest halványodni fog!
2010. febr. 2. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!